Śmiej się aale dziś 10 koła chciałem dobrać po 1,48 i nikt nie dał. Myślę że sprężyna napięta i jeszcze w tym a najpóźniej przyszłym wybicie .Będzie potężne bo papier porządnie ukiszony i wyzbierany
Szczerze to nie wiem co tu jest grane, zero ruchu, jedynie chyba animator buja worem raz w gorę, a raz w dół. Taki stan już trwa od dawna i nie wiem jaki w tym jest cel, chyba tylko taki zeby,w końcu nas wykupić po możliwie najniższej cenie.
To jeszcze notowane jest w czechach i luksemburgu.W luksemburgu chcą już brać po 0,35 € .kluczowy poziom do rozebrania bo tam linia trendu spadkowego przebiega . Nie wiem jak sytuacja w Czechach wygląda bo nie mogę nigdzie znaleźć tych notowań..
Narazie to moja najgorsza inwestycja życia na gpw ale jak przebije najpierw opór 1,7-1,8 To następny 2,2-2,3 A potem to koło 7 zł więc może być grubo. Wszystkie syfy idą to i tu może spekula wkroczy na śmiecia..
Zmniejszylem średnią do 4,5 zł. Jutro może coś jeszcze skubne choć wszedłem dziś grubo w elkop i nie wiem czy jeszcze tam nie dobrać. Trzeba luksembur obserwować dawno tam nie było takiego dziennego volumenu. Sprężyna napięta opory na wyciągnięcie ręki. Na koniec i syfy idą do góry. Spodziewam się w maju grubej korekty, może zdąży wystrzelić jeszcze
Pamięta ktos immoeast w chyba 2006 roku? Tylko tu coś to długo trwa,...
Może już pora a może tylko arbitrazysci. Mało płynny papier. Dobre info wybeje go w kosmos.
Pamiętam IMMOEAST, nawet ten dzień kiedy było poniżej 1 zeta miałem gotowe zlecenie kupna ale sie przestraszyłem wielkimi obrotami i tym co sie tam działo. Tutaj zerowe obroty i totalny marazm ale skojarzenie miałem podobne.
Czyli w Czechach zatrzymalo się również przed kluczowym oporem s przed 3 lat 2.2 zl.Narazie szeroki rynek przeszkadza. Jak się sytuacja unormuje może w końcu ruszy
CPI FIM - v Polsku rostou objemy i cena!!!
Poláků je 40 miliónů, až tahle komunita investorů zjistí, že vše na tomhle papírů řídí ve skutečnosti Morgan Stanley a že Radovan Vítek je ve skutečnosti " sociálně potřebný " , poněvadž peníze mu skutečně dodali Čmejla s Divišem vypukne v Polsku nákupní šílenství. Ty soukromé úpisy RadovanaVítka pouze operativně zakryly skutečnou akcionářskou struktůru ... zveřejňovací povinnost se vztahuje na držení alespoň 2% akcií v případě CPIFIM, takže v tuto chvíli není vidět ,co se ve skutečné akcioářské struktůře odehrává, ale zjistíme to, až Vitek prohraje odvolací soud v USA a ty úpisy se smáznou ... Těch akcií CPI FIM bude nakonec jen 80 mil kusů, což mě vede ke zvýšení cílové ceny akcie z 11 Euro na minimálně 40 Euro za kus ..... Růst této akcie z absolutního dna bude stejně neuvěřitelný a nepochopitelný jako byl její propad z historických maxim...