ale to nie jest techniczne W, tylko dokładne odwrócenie do góry nogami wykresu dziennych zachorowań. nadchodzi 3 fala, będzie spadek, a za 4 tygodnie wzrosty
Ja znam giełdę tylko z poradników dla żółtodziobów i w jednym pisało żeby porównywać korekty do poprzednich korekt. To mniej więcej na wykresie już głębokość podobna do wczesniejszych.
Dnia 2021-03-16 o godz. 17:51 ~Frajer napisał(a): > Fajny wykres Black. > Bardzo wyraźnie widać na nim literę W > Nie wiele brakuje aby, została domknięta. > I zostanie prędzej niż myślisz!!!!!
Dnia 2021-03-24 o godz. 10:01 ~smiglo napisał(a): > ale to nie jest techniczne W, tylko dokładne odwrócenie do góry nogami wykresu dziennych zachorowań. nadchodzi 3 fala, będzie spadek, a za 4 tygodnie wzrosty
miała być do 16,50 pln była wczoraj czyli wszystko się ładnie sprawdziło, :))) = teraz już po korekcie jest i może znowu zacząć rosnąć i dzisiaj potrzeba liznąć 18 pln na koniec tygodnia . . .
ps.
to, że Wy nie chcieliście korekty, to nie znaczy ,że jej nie miało być . . . = ja nie jestem Waszym wrogiem
ps. nie strzelajcie do listonosza bo treść listu Wam się nie podobała . . .
i myślisz że tu się zlecą ludzie bo się wieść rozniesie że na forum pkpc od 5 lat pomaga nijaki Black? :))))))))
Nie sądzisz że na pkpc świat się nie kończy? :))))))
...ale restrukturyzacja trwa i chyba przyznasz że powinno się tą spółkę obserwować...
p.s. Myślisz, że pomagasz wciągając ludzi w spekulacyjne zachowania?
Ci co z tego pomagania mieli skorzystać, już dawno skorzystali i w pozytywny sposób tą inflacją się tutaj podzielili ze mną. Ta reszta plująca hejtem domyślam się że nie skorzystała z pewnych much podpowiedzi i dlatego tyle jadu i złości w nich jest od lat . . .
tak szczerze... to nie dostrzegam tu jakiegoś jadu :)))))) Mam nadzieję, że nie patrzysz na świat przez swój pryzmat... :)))
bo psychologia może sugerować tego typu opcję ...
Dziwi mnie też trochę brak jakiegoś znacznego feedback odnośnie Twojej pomocy... bardziej to Ty sam ze Sobą dyskutujesz co wzrosło i co opadło ... i sam potem odkopujesz wątki jak cykl jest dla Ciebie korzystny :))))
Może Ty jednak nie pomagasz... tylko Ci się tak wydaje :)))