• Wysyp akcji Autor: ~zenit1973 [37.30.26.*]
    Zulusowaty przestan juz wystawiac te zlecenia na sprzedaz bo zapchasz rynek :)
  • Re: Wysyp akcji Autor: ~Obserwator [37.7.235.*]
    Do srody rozmieniamy 50 gr
  • Re: Wysyp akcji Autor: ~zenit1973 [37.30.18.*]
    Oby
    W ogóle pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją na giełdzie , gdzie kurs spółki idzie w górę wraz z obrotami a na forum kompletna cisza. Tu za każdym razem było pełno troki i innych fachowców wieszczących niebotyczne wartości a teraz ? Cisza jak nigdy.
    To jest sytuacja bardzo dziwna , nie mówiąc niepokojaca
  • Re: Wysyp akcji Autor: ~Slawko [81.190.56.*]
    Bo wszyscy którzy wisieli na haku przy 0,72 już sprzedali ze stratą, obroty od miesięcy żadne w zasadzie, więc nikt tego nie brał zostali tylko ci którzy siedzi tu długo i bardzo długo. To poerwszsesja od miesięcy kiedy tu widzę taki obrót, ale nie napawa mnie optymizme., że ujrzymy tu rajd, ciężki będzie przebić 0,4 lecz spekulacyjnie może jak rok temu uda się coś wybić. A zleca się ludzie jak będzie tu pompka 30% na sesji narazie, wielkie zaskoczenie dzisiejszego dnia
    Ja jestem w ciezkim szoku, ponieważ ani żadnego info, ani dobrego raportu nie było a tu proszę. Oby prezesik znowu nie wywalał. Jak tak dowiemy się niebawem. Do tego czasu ładnie to wygląda , czyli na koniec korekty przy 0,35
  • Re: Wysyp akcji Autor: ~Realnie [37.225.8.*]
    Ale osiągnąłeś zenit szoku, czy tylko/aż ciężki szok?
    Wiem, że masz problemy z przekazywaniem swoich odczuć, spostrzeżeń i chcę się upewnić w jakim szoku jesteś. Szok może negatywnie wpływać na zdrowie, tak więc uważaj jak szykujesz się do szoku.
  • Re: Wysyp akcji Autor: ~zenit1973 [37.30.20.*]
    Gosciu nie osmieszaj sie i nie rozsmieszaj mnie swoim pisaniem bo to zenua jest
    Pisze jak bede chcial a Tobie g.... do tego takze spadaj na szczaw !!!
  • Re: Wysyp akcji Autor: ~zenit1973 [37.30.20.*]
    Acha i jeszcze jedno. To jest forum firmy COMECO , takze komentuj ja i jej kurs a nie kogos na forum.
    Jezeli natomiast masz problem ze soba to napisz do Przyjaciolki.
    Typowy Polaczek sie znalazl, ktory piszac o innych chce sie dowartosciowac
  • Re: Wysyp akcji Autor: ~Realnie [37.225.2.*]
    Co "do Przyjaciolki" to nie wiem o czym piszesz.
    To jakieś pismo o lemingach niepotrafiących się wypowiedzieć i coś składnego napisać?
    A co do narodowości to może ty nim jestem, bo ja to Polak.

• Re: Wysyp akcji Autor: ~zenit1973 [37.30.27.*]
    Jak ktoś jest tępy to drugiego nie rozumie.
    I jak można nie wiedzieć o czasopiśmie Przyjaciółka które jest na rynku wydawniczym od prawie pół wieku. To trzeba być niepełnosprytnym.
    Mniemam że tego też nie zrozumiałeś. Nie przejmuj się. Takie typy jak Ty tak już maja
    zenit jak lubisz osiągać zenit jak to określasz "niepełnosprytności"
    Bij dalej o sufit dna z nadzieją, że się polepszy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.27.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Wiesz cały czas się dopytuję, bo bardzo nieprecyzyjny jesteś i co jest już wiadome nie potrafisz czytać i pisać ze zrozumieniem, a tym samym ośmieszasz się.
    A po co masz pogłębiać swoją żenadę. A na szczaw to jeszcze nie jest pora jakbyś nie wiedział.
[x]
COMECO -2,55% 0,13 2024-05-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.