• jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~janborodo [31.0.88.*]
    jw
  • Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~Pitbull [84.10.179.*]
    Rewelka to jest jak tbull wyda grę i właściwie to można porównać do cudu....
  • Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~Enigma [77.255.38.*]
    raport jest bardzo dobry, obawiałem się, że pobran może być poniżej 1 mln
    prawda jest taka, że jak January będzie chciał to szybko zobaczymy 50 zł :)
  • Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ghost-man [93.105.176.*]
    hhhmmm ...raport rewelka ...??
    porównajmy rok do roku bo to najbardziej miarodajne nie będzie zarzutów o sezonowość :) :)

luty 2020 - liczba pobrań 6,2 mil

monetyzacja TS1 - 0,19 %
    TS2 - 0,10 %
    kurs akcji okolice 9 zł
    ------------------------------------------------
    luty 2021 - liczba pobrań 3,3 mil
    monetyzacja TS1 - 0,01 %
    TS2 - 0,01 %
    kurs akcji ponad 27 zł

wnioski pozostawiam każdemu indywidualnie bo każdy ze swoją kasą może robić co mu się zachce :) :)

• Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~Gandalf [163.158.230.*]
    Teraz mamy nowe rozdanie i ilość pobrań starych gier nie ma znaczenia na tym etapie dla kursu inwestorzy czekają na świeże "mięso " , zastanawiające jest tylko jedno czy ilość otwartych projektów nie jest zbyt duża dla tego dewelopera . Wystarczy że zrobią chociaż jedną grę dobrze w którą będę miał ochotę pograć .... Jak teraz spartolą sprawę to faktycznie holding ich przejmie tak Jak" zartowali " tylko że to Będzie śmieciowa wycena . 2q będzie decydujący dla czapeczek, być albo nie być.
  • Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~borewicz [188.146.96.*]
    Bartowi to już się nawet tu wchodzić nie chce :)))

a swoją drogą gratuluję MAB - mam nadzieje ,że miałeś towar w dobrej kasie???
  • Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~bart [79.185.105.*]
    Fakt, trochę mniej wchodzę bo już widze że do raportu za 1kwartał nie ma sensu się tu bawić, chciałem poczekać aż rynek przełknie te 2 koszmarne kwartały ( 4kw 2020 i 1 kw 2021) ale po tym komunikacie o programie motywacyjnym witki mi już opadły, pozostaje się tylko cieszyć że udało się w zeszłym roku pozbyć tego dziadostwa z ładnym zyskiem :)
  • Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2021-03-16 o godz. 18:47 ~bart napisał(a):
    > Fakt, trochę mniej wchodzę bo już widze że do raportu za 1kwartał nie ma sensu się tu bawić, chciałem poczekać aż rynek przełknie te 2 koszmarne kwartały ( 4kw 2020 i 1 kw 2021) ale po tym komunikacie o programie motywacyjnym witki mi już opadły, pozostaje się tylko cieszyć że udało się w zeszłym roku pozbyć tego dziadostwa z ładnym zyskiem :)

to co obecnie CZAPECZKI otp... to mistrzostwo świata ..:) :)
  • Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~tłumik [188.146.6.*]
    Dnia 2021-03-17 o godz. 14:26 ghost-man napisał(a):
    > Dnia 2021-03-16 o godz. 18:47 ~bart napisał(a):
    > > Fakt, trochę mniej wchodzę bo już widze że do raportu za 1kwartał nie ma sensu się tu bawić, chciałem poczekać aż rynek przełknie te 2 koszmarne kwartały ( 4kw 2020 i 1 kw 2021) ale po tym komunikacie o programie motywacyjnym witki mi już opadły, pozostaje się tylko cieszyć że udało się w zeszłym roku pozbyć tego dziadostwa z ładnym zyskiem :)
    >
    > to co obecnie CZAPECZKI otp... to mistrzostwo świata ..:) :)

... no cóż ...?!
    - wśród donaldów, sławków, jarków, danieli to nasi niezłomni bohaterowie
    Dnia 2021-03-16 o godz. 17:49 ~borewicz napisał(a):
    > Bartowi to już się nawet tu wchodzić nie chce :)))
    >
    > a swoją drogą gratuluję MAB - mam nadzieje ,że miałeś towar w dobrej kasie???

wywaliło mi wszystkie stopy na MAB po tej jeździe na 98 i opadzie w tym samym dniu na 59 zł obecnie juz nie tykam przy takim kursie i takich obrotach - zbyt duży kapitał spekulacyjny .. bawię sie na MON, a na TBL czekam sobie spokojnie na realizację tej analizy ..

https://www.bankier.pl/forum/temat_wrozby-tygodniowe,42489383.html

• Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~bart [79.185.105.*]
    Mi się na MAB skończyła cierpliwość 3 tyg przed wybiciem i powyrzucałem po 22-24 :) kilka % zysku no ale trudno :)
    Dnia 2021-03-17 o godz. 19:31 ~bart napisał(a):
    > Mi się na MAB skończyła cierpliwość 3 tyg przed wybiciem i powyrzucałem po 22-24 :) kilka % zysku no ale trudno :)

ja miałem tylko resztki z gry w okolicy 3 tys zł ale przy takiej fontannie na 2 sesjach dało historyczny wynik procentowy na akcjach ..
    pewnie by nie wyszedł gdyby nie to, że trzymali to na widłach prawie 2 sesje ...
    ciekawy jestem z tym MON co mi nawywijają bo tam sie dość mocno zaangażowałem w grę - kup/sprzedaj - sprzedaj/kup
    czujnym okiem też patrzę na CRM i FOR, na tym drugim fund trzyma krótka pozycje od połowy lutego jak zacznie to zamykać może być ciekawie :)
    ghost-man - twoje porównanie jest bez sensu, to tak jakbys porównywał ilośc sprzedanych sztuk Wiedźmina rok temu w lutym i obecnie ........
  • Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~Grubas [87.101.73.*]
    Dnia 2021-03-15 o godz. 21:58 ~Enigma napisał(a):
    > ghost-man - twoje porównanie jest bez sensu, to tak jakbys porównywał ilośc sprzedanych sztuk Wiedźmina rok temu w lutym i obecnie ........

Zgodzę się, że to porównanie nie ma sensu. Do oceny spółki służą współczynniki, które u T-bulla są bardzo korzystne, jak na spółkę gamingową. Do tego ewentualnie można dodać zapowiedzi, umowy.
  • Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~Bulbul [84.10.179.*]
    Współczynniki nie mają znaczenia, jeśli spółka jest nowa i dopiero się rozwija. Tbull wbrew pozorom i współczynikom się zwija. Oni tam tak udaja w tej firmie i kombinują jak tu tak oszukać i coś opowiedzieć na co ludzie zareagują ale nic nie wydać. Oni karmią ludzi różnymi informacjami aby kurs nie wylądował w szambie ale też wiedzą że za długo tak nie pociągną. Kłamią jak z nut i w tym są mega dobrzy i do tego ten marketing...Szulernia. Kto wie czy po emisji nie sprzedadzą tych swoich udziałów i opuszcza tą tonacją łajbe. Czapeczki marketingowo naprawde daja rade ale na produkcji gier i ich wydawaniu kompletnie ignorują to że coś powinni pokazać...
    Zapytam z innej beczki - jak oceniacie gierkę InfiniteCorp: Cyberpunk Revolution??????
  • Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~wołoszański [37.190.129.*]
    kleje jakby terazsłabsze i mniej kopie.. chłopaki nie dostały kredytu i na razie zastój ale po koniec miesaca ruszy.. że.czopki z dup..
  • Re: jest rapoet.REWELKA !!! Autor: ~Alldom [31.0.61.*]
    W kontekście wyników za 4q 2020 r. to tbl chyba rzutem na taśmę (29.12.2020) dostał pomoc de minimis z PARP w kwocie 216.150 zł. Wchodząc na stronę sudop.uokik.gov.pl elegancko widać z czego żyją.
[x]
TBULL 0,00% 3,90 2025-09-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.