Zarząd Spółki Browar Czarnków S.A. w restrukturyzacji („Spółka”, „Emitent) w nawiązaniu do raportu ESPI nr 5/2019 z dnia 30 sierpnia 2019 r. informuje, iż dnia 15 marca 2021 r. Emitent otrzymał postanowienie Sądu Rejonowego Poznań – Stare Miasto w Poznaniu, XI Wydział Gospodarczy do Spraw Upadłościowych i Restrukturyzacyjnych o umorzeniu postępowania wraz z informacją, iż w głosowaniu nad układem nie doszło do jego przyjęcia.
dokładnie, ale niektórych te akcje parzyły w ręce...najpierw latali po forum i krzyczeli, że nie urośnie...i byli bardzo głośni, a dziś się okazało, że sprzedali...teraz niech żałują że im tak śpieszno
Prawdopodobnie informacji mniej lub więcej pozytywnych będzie w najbliższym okresie dość sporo. Wspomniałem już o tym , nowy zarząd , wznowienie produkcji i co za tym idzie nowe umowy handlowe . Oddłużenie firmy ( częściowo już się to dzieje) , zapewne po walnym ukaże się komunikat odnośnie przyszłości browaru, a jak im będzie zależało to i konferencję prasową zorganizują Po prostu tylko ładnie czekać
no poto w grudniu i styczniu byłem na zakupach ,bo wiedziałem że czarnków upaść nie może, a wolumen dziś po godz.15tej normalnie wywala z kapci, typowe przewalanie z wora do wora po coraz niższym kursie,aby wystraszyć resztę planktonu co kupili po 5 tysiecy akcji i chcieli za tydzień mieć miliony zysków.
co będzie niedługo to mnie nie interesuje,ja to trzymam na lata i się nie zdziwię jak za 3-4 lata to dywidendy wezmę 50gr od papiera, a mam tego duuuużo.