• Lentex Autor: ~kolo [176.109.53.*]
    Wszystkie WIG-i na plusie ,większość firm na zielono a Lentex jest trzymany za mordę :) Taka jest rzeczywistość już od ponad 15 lat . Te akcje pójdą w górę jak główny akcjonariat nogi wyciągnie ,taka jest prawda .
  • Re: Lentex Autor: ~JUREK [83.23.171.*]
    to jest bredzenie
  • Re: Lentex Autor: ~re [185.238.122.*]
    powinni jeszcze skupic i zmniejszyc plynnosc i wtedy mamy 5 pln. Ciekawe ktory w tym lentexie taki glupi i mysli o skupie. To ty jurek ?
    Ja nie musze myśleć poprostu wiem a przy okazji'-musisz koniecznie duze braki w wychowaniu?
    Sterasz się być dowcipny a efekt jest taki jak Niemcy sprzedawali musztardę w pojemnikach przypominające nocniki
  • Re: Lentex Autor: ~Sipowiec [5.173.114.*]
    JUREK to taki forumowy folklor. Bez niego byłoby smutno
    Dziekuje za docenienie
    Zabaw w dyskusje na forum pozwala przetrwać ten cholerny czas Pozdrawia. I mam nadzieje w kur..... Sz Panow
  • Re: Lentex Autor: ~re [185.238.122.*]
    jurek to ty jestes od kebaba czy tez od lentexu. Zastanow sie chopie i powiedz tym co ci dogadzaja ze skupo to glupia sprawa. A tak w ogole to niedlugo bedzie poluzowanie i bedziesz znowu ladowal w te bulki co tylko chcesz. Jurek ty sprawdzacz nastrojow moze jestes? Taki ch u pisiorow dostatek
    No prosze-juz jest nastepny w ku ...
    moja uciecha
  • Re: Lentex Autor: ~macrone [31.6.158.*]
    ktoś to skupuje i trzyma za morde jak można taki papier oddawać po 10,80 przecież to absurd i zgroza to wart 30 zł
[x]
LENTEX -0,82% 7,24 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.