• I jest 10zl!!! Autor: ~Romek [37.225.61.*]
    Ale za trzy akcje. Offca slabo pilnujesz ten biznes. Gdzie jest moje 10zl, ktore obiecales?!?!
  • Re: I jest 10zl!!! Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Do mnie piszesz? Już byś mógł się jakoś przyzwyczaić.. Pani Sheep, Pani Offca, Pan Baran. Języki znasz a z rodzajami Ci trudno...( No niby polski milion razy trudniejszy niż angielski, ale w innych przypadkach to nie zauważyłam byś miał trudności. To mi się który i ktury myli, ale to od poprawiania byków syna... Głupieje po prostu. I jeszcze telefon analfabeta.....) No więc jeśli to do mnie to ja nie obiecuję rzeczy na które nie mam wpływu. Źle coś odebrałeś.
    A jak Ci pilno sprzedać po 10 to sprzedawaj pamięciami po 4 sztuki razy X. Odbiorę na bank. Tylko szybko bo zaraz będą pakieciki po 5 sztuk.
  • Re: I jest 10zl!!! Autor: ~Romek [37.225.61.*]
    Oj Panie Offca, co Pan palisz?
    Romuś nie będę z Tobą gadać. Ty jak nie o rurach albo blooberze to że ja chłop jestem. Nie mam najmniejszego zamiaru Cię przekonywać. Myśl sobie co tam chcesz. Część
  • Z kttórej emisji akcje zostały zdematerializowane Autor: ~Ignacy [83.9.86.*]
    Z której emisji akcje zostały zdematerializowane i nabybte przez prezesa za 10 groszy?
[x]
INTELIWIS 0,00% 3,95 2022-10-14 14:57:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.