Juz dal 12 mln na rozwoj spolki i zbiera akcje z rynku sa komunikaty wiec nie wyjcie tylko kupujcie za te 500+ a czlowiek powiazany z Sat juz ma akcje easy call tez jest komunikat i tyle
A co ma powiedziec?Że jest krętaczem, naciągaczem?Ty to jestes chyba z tych co Jak im się powie w telewizji że ziemia jest płaska to od razu wierzysz bez chwili zadumy.Ot taki ciemny wyznawca telewizji.Uważaj jak kichasz, żeby ci ta rodzynka ktora ci dynda miedzy uszami nie wypadła
Prezes Zwolinski wyraznie mowi ida po kapital maja potrzeby w tym roku 14 satelit w 22 az 60 itd chca zawojowac swiat maja juz kliemtow na swoje satelity na obrazowanie itd i mowi prezes dla nich to mega wazne wejscie na gpw krok milowy a wyceny na swiecie spolek space sa mega wysokie
To może zrobią emisję po 1 zł miliarda akcji. Po co się rozdrabniać. Jaka pewność że nie będzie sypania jak na ciasteczkach skoro ponad 600 k akcji poszła za trochę ponad 1 zł? Nie mają lockupów na swoje papiery. Mogą w każdej chwili zrealizować gigantyczny zysk liczony w setkach %? Satrev wydaje się bardzo bardzo ciekawa i warta zakupu i dziwi mnie że nie robią publicznej oferty dla wszystkich bo fund nie jeden chętnie by kupił. A tak to.mam tylko skojarzenia z ciasteczkami. Rozumiem twój zachwyt boś zarobiony. Też chcesz zrealizować zysk więc bronisz się przed twierdzeniem że to pewno "balon". Może będą pompowaćy dalej A może powietrze spuszczać. Co bardziej realne?
Sam sobie odpowiedz ff ledwo 300 k oficjalnie a pewnie polowa z tego u znajomych moze inni z Sat tez kupowali , wiecej akcji w obrocie nie bedzie przez najblizszy rok mega plany JC skupuje akcje z rynku w lutym blisko 50000 za 0.7 mln itd elon musk branson z nimi wspolpracuja itd wiecej ci nie podpowiem wiem ze wyjesz bo nie masz wiec kup i tyle
Jakoś się w piątek nie zabijali o te akcje. Poczekam. Do samego satrev nie musisz mnie przekonywać. Pytanie jaką korzyść ma mieć akcjonariusz easycall. Będzie emisja dla posiadaczy easycall? Czy tylko liczenie że January nie zrobi numeru rodzaju napompuj i spuść do kibla. Satrev potrzebuje kapitału a transakcja przejęcia przez easycall satrevolution to tylko zabieg techniczny polegający na tym że obecni akcjonariusze satrev otrzymają akcje easycall. Czyli jasne że pewno będzie kolejna emisja na pozyskanie kapitału. Chyba że pójdą drogą columbusa i emisji obligacji co by było o tyle ciekawe że by się akcji nie namnożyło. Sęk w tym że satrev jeszcze długo może nie być rentowne co nie powinno nikogo dziwić. Ale z czasem to fakt. Mogłoby być coś dużego. O ile tego nie spartolą właśnie teraz kombinując parametry jak tego dokonać.