realna wartość spółki? 3 do 4 milionów. reszta to PR i marketing. środki trwałe - mało, działka - nie jest ich, budynek - nie jest ich, maszyny, kilka komputerów, nic czego nie może robić każda inna spółka. Aqt jest rozdmuchana na maksa. aha, konkurencja w PL bardzo duża, ta cena to już graniczna maks cena akcji.
spółka warta jest 4 mln płn. podzielmy to na 2.4 mln akcji, daje cenę za akcję poniżej 2 złotych. czyli jest przewartościowana. licząc z zysku - to cena 2 zł tez jest za wysoka.
Niunia, takie cuda to nawet na NC nie da rady. przy cenie 25 zł akcja - wartość spółki to 60 mln złotych. No chyba że wisisz na haku po 20 zeta i chcesz innych ubrać w g..no. przejdź się do ich firmy, zobacz co robią. zwykła hurtownia a nie produkcja. zadzwoń do handlowców, wróć, przecież tam nie ma handlowców
Na NC większe cuda się robi ( np. Foxbuy/Labocanna). Nie po to Carom wchodził, żeby nie zarobić grubej kasy. Nie po to Babiński walczył, żeby nie zarobić grubej kasy ponownie. Nie po to Pawluk został prezesem (zawsze nim operacyjnie był), że nie zarobić grubej kasy - zresztą ma największe doświadczenie i znajomości w branży (w Grafie robił)
To, że sypali to było ich prawo, mieli papier do grobu zabrać jak dobry kurs był ? To, że Babiński zrobił wałek to już inna historia.
Wisienką na torcie jest to, że Artur Górski puścił udziały, a ma nadal w spółce swojego człowieka.
Co robią to dobrze wiem i będzie z tego w tym roku 3-4 mln zysku netto. Kiedy wywalę swoje 2,5 % też wiem.
Rulnik Ty najpierw dorośnij i spoważniej. Inwestowanie na giełdzie nie polega na pisaniu bzdur na jakimś bankierowym forum. Najpierw trzeba zarobić pieniążki, następnie podjąć ryzyko inwestycyjne poprzez zakup akcji.
niunia, raczej ty przestań kręcić. byłeś pazerny - twoja sprawa. wisisz na haku? to sobie wiś, ale nie kręć wora innym. ta spółka powyżej 5 złotych jest niewarta zachodu. bez majątku, bez kasy (jest nasza kasa, ale to zaraz do czerwca zniknie), z długami w Zus, z długami u dostawców. zero handlowców. a jak tak dobrze znasz firmę, to powiedz coś o Wobet hydret? delfin? ile mają handlowców, jakie sieci sprzedaży? wielokrotnie większe niż zasrany Aqt. więc nie wyjezdzaj mi tu z 25 zeta, naganiaczu! i wróć dobrze do lekcji o saplingu. zobacz kto rozłożył firmę, i jak ładnie wybrał pieniądze od akcjonariuszy. nie wiesz? maciej pawluk.
Mój "hak" wliczając PP jest taki, że mogę spokojnie dobierać i robię to. Mogę też wyciągnąć historie spółek Centurionowych itd., ale to nic nie zmienia.
Skoro pracownicy firmy inwestują, Caromy inwestują, Staroń twierdzący przez długi czas, że jest słabo inwestuje, Babiński walczy jak lew to chyba oznacza że będzie wzrost. Nie chcesz kupować to nie kupuj.
Dnia 2021-03-23 o godz. 14:21 ~Ainuin napisał(a): > Mój "hak" wliczając PP jest taki, że mogę spokojnie dobierać i robię to. Mogę też wyciągnąć historie spółek Centurionowych itd., ale to nic nie zmienia. > > Skoro pracownicy firmy inwestują, Caromy inwestują, Staroń twierdzący przez długi czas, że jest słabo inwestuje, Babiński walczy jak lew to chyba oznacza że będzie wzrost. Nie chcesz kupować to nie kupuj.