"Termin premiery planowany jest nie wcześniej niż w 2023 r."
Jako że 99% gier zalicza obsuwe, to sobie poczekamy do 2024 roku.
Żeby nie było, mam akcje spółki i serce zaczęło mi mocniej bić jak zobaczyłem newsa.
Ale ochłonąłem po zobaczeniu daty.
sprzedaj te swoje 100 akcji... będziesz miał spokój... oszczędzisz sobie rozczarowań wobec swoich wybujałych oczekiwań...
skąd biorą się tacy ludzie jak ty? w ostatnim czasie świetne newsy.. dziś news o współprodukcji rpg-a z jednym z najlepszych wydawców... rpga w świecie wampira maskarady, czyli jednym z najbardziej rozpoznawalnych jpg w historii...i co? i przychodzi taki kolega jak ty i wylewa swoje żale, że gra w 2024 roku...rozumiem, że ty oczekiwałbyś informacji że grę wydają jutro... i to najlepiej taką o skali CBP2077... o wtedy taki jaśnie pan jak ty byłby usatysafkjonowany... żenada
tak to jest jak się inwestuje nie znając branży. chopoczek nawet nie zdaje sobie sprawy co oznacza w szerokiej perspektywie trzecia współpraca z paradoxem...
Duality podpisało umowę z 505 czyli jeszcze większym wydawcą a kurs poleciał w dół, a takie same kap, gdzie ddi jedzie na stratach a Duality ma jedno z najniższych c/z na rynku - czyli albo ruszą wszystkie spółki gamingowe albo będzie tak samo zasypka i dół.