Trzeba ostrożnie. Najlepiej nie dotykać?. Tego nie wiem. Satelity kuszą ale za jaką cenę. Kurs w 5 miesięcy prawie 1000% na plus przy raczej mizernych obrotach. Ktoś zapakowany będzie sypac6tak jak to miało miejsce na ciasteczkach i innych perełkach ze stajnii? Inwestuj z głową!! Jest tu sporo zarobionych co będą chcieli przekazać towar nowemu jeleniowi:-)
Jakie aktywa zyski ma easycall uzasadniające wzrost kursu o około 1000%? Satrevolution co chwilę jakieś milionowe dotacje i nowe projekty oraz dynamiczny rozwój. Nie rozumiem po co wejście na parkiet poprzez wg mnie potężnego balona? Chcesz powiedzieć że tanio bo co? Poczekam na 10 może 15 zł by wejść spekulacyjnie. Tydzień dwa może miesiąc. Zobaczymy jak długo balon utrzyma powietrze
Foriuss - nawiedzony naganiaczem z Innogene który zapewniał, że do czerwca trzyma swoje akcje a wyskoczył z nich bo się pokichał na rzadko jak spadły z 98zł na 23zł. Taki z niego doradca.
Ma rację. Co zrobisz jak przestaną pompować balona? Powietrze ujdzie A ty będziesz śpiewał że wróci. Na ciasteczkach po 26 też tak długo wołali. Usredniali uśredniali i 2 zł zobaczyli. Chcesz to mogę Ci sprzedać 100 tyś zł za 3 mln zł.
Pod warunkiem że rzeczywiscie tu wejdzie satRev.A co jak okaże się że jednak sat wejdzie przez inną spolke?Przeciez Cichy ma tych spolek wydmuszek w cyk
Płakać naganiacze płakać i prosić o spadki haha tak żle, ale dalej tutaj piszecie tak na darmo ? Haha gdzie niby miałby wprowadzić ? Od dawna pisze,że Saule w Advertigo bo tam mają najwięcej udzialow, a sat w easycall druga spółka z największym ich zaangażowaniem, myśleć ..