• AT + 4kw Autor: ~prosty_chlop [176.221.120.*]
    link

styczniowa obrona 2-dna na sporym wolumenie, kurs jakby na moment przed przyspieszeniem wzrostów
    4kw19 z dużą stratą (jakieś odpisy) która sprawia że EPS pod wodą, po publikacji 4kw20 zobaczymy najprawdopodobniej ładną dynamikę r/r + relatywnie atrakcyjne wskaźniki
  • Re: AT + 4kw Autor: ~zmt [5.173.72.*]
    miales dobre wskazania tu zawsze i na pgo rowniez
    niech sciagaja to pp 1,5 i nie bede szumial
  • Re: AT + 4kw Autor: ~zamet [5.173.72.*]
    z drugiej steony, to czy oni maja jakies kontrakty wogole?wszyscy cos komunikuja, wszystki mostki rosna, puchna a na zamecie tylko umowa z bankiem
    przeciez jest rynek dla takkch firm, offshore odbina a zamet nadal w mule? nie czaje tej polityki informacyjnen a wlasciwie jej braku
  • Re: AT + 4kw Autor: ~prosty_chlop [176.221.120.*]
    korpus blisko 4-letniej konsoli to jakieś 1-1,10
    w porywach do 1,2
    wg mnie przetestowanie tego porywu to plan minimum
    i na tyle spokojnie wystarczają obecne fundamenty (o ile nie będzie zaskoczenia +/- w 4kw)
    patrząc tylko na AT mamy perspektywy bardziej obiecujące: 1,5 - 2
    jeżeli na szerokim będzie do góry, to dla ZMT widziałbym ten drugi zakres jako poziom docelowy
  • Re: AT + 4kw Autor: ~zamet [5.173.72.*]
    tak, jakos wierze ze tym razem tez trafisz z prognoza...wyniki q4 beda przecietne lub nieco pozytywne..pyt co z baclogiem na przyszle lata..naprawde moze im siasc kilka kontraktow na kilkadziesiat mln euro a tu jeszcze jest doplanie slabym pln..ale niecb to zaczna komunikowac...tu nie trzeb wiele..fundy latwo podbija
  • Re: AT + 4kw Autor: ~zamet [185.201.68.*]
    cena jest trzymana pod wezwanie
    no bo i po co ktos to tak na chama trzyma
    ale traci amo i dobrze
  • Re: AT + 4kw Autor: ~Car [31.0.72.*]
    Meczarnie tu przechodzę! Dobrze że 20 tyś sprzedałem i dokupilem Pmpg po 4,20 .Nadal 100 tyś akcji tu mam i już poczekam do tego wezwanie po 1,3 tak myślę bo wyżej nie ma szans. Chyba że Quercus się zbuntuje..
    nie wiem CAR
    bardzo dziwnie sie papier zachowuje, a ktos tu rozgrywa swoja partie
    tdj blokuje czy jasny czort?
    bardzo latwo poszlo im na PGO, chyba zachececni tym sukcesem jednak rzeczywiscie zrobia ten samem numer tu
    pozostaje kwestia ceny i postawa QRS
    inna sprawa ze wszyskie mostki mocno w chmurach juz, remarki, itp
    tylko ten zakalce sie nie moze dziwgnac, bo ciagle ktos mu wczape laduje
  • Re: AT + 4kw Autor: ~Dan [37.47.26.*]
    Ukryta sprzedaż na 0.93 i to spora
  • Re: AT + 4kw Autor: ~zmt [5.173.32.*]
    tak, tylko to nic nie znaczy bo juz kilka razy blokowali
    tu ff jest wzgednie maly
    pewnje aviva wychodzj nadal albi tdj blokuje wzrost
    szkoda bo juz dawno powinno byc 1,2-1,5
  • Re: AT + 4kw Autor: ~zamet [5.173.32.*]
    zobaczycie to w wynikach
    maja na koniec roku ok 35-40 M gotowki
    dziafuja i dziaduja
    tdj nie wyplaci dywidendy, dopiero po przejeciu zeby sie nie dzielic
  • Re: AT + 4kw Autor: ~Car [37.248.222.*]
    To dziś 0.88 pewnie spadek do krótkoterminowej lini trendu wzrostowego. Może pod koniec tygodnia coś ruszy wyżej pod 1 zł. Kiszenia wora ciąg dalszy
    Sprzedałem 40 % pmpg bo wreszcie płynność się Tu pojawiła i 80 tyś przytulilem więc kupiłem trochę tego gniota 11 000 narazie
  • Re: AT + 4kw Autor: ~Dan [37.47.21.*]
    Witama na pokładzie, ale ukryte S na 92 wczoraj 93 stoi jak wół
    beda sciagac pewnie
    kwiestia ceny, i postawa qrs
    co do ceny to rozumiem ze dogaduja sie poza rynkiem
    az dziw ze na pgo oddali bez zajakniecia
    to ja delkaruje ze po 1,3-1,4 oddaje na dzis dzien
    ale jak zobacze perspektywy to niech mnie wycisskaja
    Jak witamy jak juz 90 tyś kupiłem 2 tygodnie temu po 0,90
  • Re: AT + 4kw Autor: ~Dan [37.47.21.*]
    Przywitać się zawsze można
    Pewnie że można. Pozdrawiam oby coś z tego było choćby to wezwanie za 1,25 a później podwyższone jak na pgo na 1,45 i będzie dobrze
  • Re: AT + 4kw Autor: ~ted [5.173.8.*]
    Była informacja z firmy TDJ że niarazie nie maja zamiaru przejmować Zametu. Mam srednią cene zakupu po 1,5.
    to po co ktos tu ciagle dusi wzrost?
    Piękna dziś sesja ....na famurze..
    wlasnie..od dawna o tym mowimy..podobne info na zamecie ze cos robia oni badz mostek pod oze i mamy 2 zl w tydzien...szkoda..slaby wlasiciel dba tylko o famura..a zarzad tez bjerny
    jedyne czym rok temu zaskoczyli to spory odpis..ot..takie powazanie akcjonatouszy ale przy poklasku glownego
  • Re: AT + 4kw Autor: ~daro [89.161.55.*]
    dzisiaj ukryte S na 91 gr stało, codziennie niżej :)
  • Re: AT + 4kw Autor: ~Car [37.248.211.*]
    Długoterminowa linia trendu spadkowego obecnie przebiega kolo 0.91 Tylko czy komuś zależy żeby ją sforsowac...narazie się na to nie zanosi
  • Re: AT + 4kw Autor: ~zamet [5.173.56.*]
    car ..to nie ma sensu..tu nie ma nawet kogo winic..zal do tdj ze sa jacy sa albo zarzadu ze nie ma niezaleznosci? sami sobie jestesmg winni ze w tym tkwimy
  • Re: AT + 4kw Autor: ~bcn [165.225.72.*]
    Mnie to technicznie wygląda na flage, niebawem nastąpi wybicie.
    Pytanie tylko czy na północ czy na południe.
    Do majowego weekendu powinno sie wyjaśnić.
  • Re: AT + 4kw Autor: ~grudek [89.79.29.*]
    flaga 1,5msc? moze jak na mula to dluzsze wartosci sie przyjmuje. wczesniej poszlo zgodnie z zasada pionowo do gory spory wolumen wiec chyba do gory. ja niestety siedze na tym 2msc... a mialem kupic vistala i kupilem to...
    Muł zmierza do wsparcia na 0.8. Dolki z 2019 2020 2021.Przelamanie test dołka z 2018 możliwy. Dziś trochę ktoś zakupił. Jak skończymy wyżej to możliwy młotek na dziennym i chwilowo odroczenie testu dołków...
    Tak krotkoterminowo po wzroście na początku stycznia korekta trwała koło 35 sesji po czym nastąpił wzrost. Obecnie korekta ma podobny czas. Może pod świetne wyniki nastąpi wybicie. Hehe tonący brzytwy się chwyta...
  • Re: AT + 4kw Autor: ~kon [37.30.24.*]
    Trzeba było sie e ekonomi ucztc nie religji to bys nie musiał sie modlic o wzrosty
  • Re: AT + 4kw Autor: ~Car [37.248.169.*]
    Wchodzę na biznesradar i sytuacja zametu jeśli chodzi o wskaźniki i krzywe kroczace wygląda tak.wykres dzienny 17 razy sprzedaj 2 razy naturalnie 1 kupuje. Wykres tygodniowy 16 razy sprzedaj 2 naturalnie 2 kupuj. Jedynym słowem nic tylko pakować do wora akcje.....
  • Re: AT + 4kw Autor: ~zamet [5.173.56.*]
    te lesne zamulone dziadki nawet nke dadza raportu przed sesja tylko po a niketorzy juz 1q raporuja..taka niemrama zasniedziala organizacja
  • Re: AT + 4kw Autor: ~longterm [89.64.76.*]
    hehe ja też miałem kupic vistala ale według mnie zamet ma lepszą przyszłość widziałem ich bannery na knferencji o OZE a vistalu tam nie było
    tu poza wspanialym wlasciwcielem, efektywnym zarzadem, niesamowitym perseptkywai
    sa jezcze lepsze oborty
    mysle ze zamet powaliczy o tytul spolki roku 2021 i nie bedzie mial w sobie rownych w plebiscycie :P
    sciagac to cos z gieldy bo meka
  • Re: AT + 4kw Autor: ~Car [37.248.161.*]
    Czekam do wyników i wywalam to coś na starcie po 0.9 brałem. Trudno idzie maj no to ..
  • Re: AT + 4kw Autor: ~getright [83.137.6.*]
    Car wyluzuj, sam wziąłem 70k po .86... Trzeba cierpliwości, jak chcesz wystaw te 120k co masz po .87 ja je wezmę w poniedziałek, po co czekać do wyników.... A zameta to już słuchać sie nie da, ciągle ta sama nuta.... Produkują co produkują, kreatywna księgowość po to żeby to sciagnac z gpw jak będzie okazja po dobrej cenie... Przy takiej plynnosci latwo wiec po co im to ułatwiać....
  • Re: AT + 4kw Autor: ~zamet [5.173.57.*]
    nawet taki zastal sie zrewolucjonizowal i wykorzystal okazje..a tu mul mul mul..bo taki wlasiciel
  • Re: AT + 4kw Autor: ~zamet [5.173.57.*]
    dlaczego ta spolka sie nie rozwija? dawniejw wygrywala przetargi, nawet konkursy i plebiscyty? szla jak burza..a teraz? zero inf, nic kompletnie
    cud jak zdaza z raportem pred 24 dzis
  • Re: AT + 4kw Autor: ~aaaaa [37.109.33.*]
    Jak dotąd raport był zawsze po sesji, po 18, a bywało po 22, więc żadna nowość
    tak, tu tez nie nalezy oczekiwac zadnych zmian
    prl w podejsciu do akcjonariuszy i brak ambicji
    czekamy na zyczenia noworoczne
    niech ten fundusz wali w dol wszysko i niech zejdzie do 40 gr
    moze kupi kto ma kupic i wtedy sie trend odwroci
    jestem juz na 90% przekonany ze trzymaja cene nisko pod wezwanie
    i nie musza tracic amunicji bo tego g nikt nie tyka, zadnych przepychanek
  • Re: AT + 4kw Autor: ~comann [89.65.120.*]
    To zawodnik...
    pewnie nie moga sie naliczyc tych grubych milionow przychodow i zyskow a bedzie chyba nadzyczajnej przcietnie
    slabo , juz w lispotadzie pisali ze wyniki beda gorsze niz w ub. roku...prorocy jakies? a rapot 5 m-c pozniej..smiac mi sie chce
    ech ;/
    ja sie pobawilem na fixie , a ktos jeszcze koniecznie musial sprzeda 500 szt
    teraz na pewno bedzie cudowny raport i polecimy na 60
    z takim manadzmentem nie zginiemy
    udanego weekendu, juz nie zamierzam spamowac na tej pseudo -spolce
  • Re: AT + 4kw Autor: ~Car [31.0.59.*]
    Zaprawdę powiadam Ci jeszcze dziś po raporcie...sie usłyszymy
  • Re: AT + 4kw Autor: ~bonzo [5.173.41.*]
    to taki gcn co robibw motoryzacji moze wejsc w oze a te zamety robia w biznesie o kilkudziesiciu lat nic nowego w oze nie wymysla? slabo
[x]
ZAMET 1,07% 0,75 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.