• Zaklinanie... Autor: ~aqt [46.134.68.*]
    rzeczywistość i widzicie wszystko w różowych kolorach! Nie to, że spółka jest zła.... Mają umowy, rekordowy 2020rok, lecz za bardzo kombinują i odpychają inwestorów! Spadek z 40 na 16, a tajemnicą poliszynela pozostaje kilka kwestii i "niedomówień" oraz ruchy w zarządzie o których już wiele pisano. Perspektywy są, nie przeczę.... lecz to jest giełda i psychologia się liczy, sentyment, gdzie wielu już szuka trupów w szafie (ja nie) a też uważają, że te przysłowiowe 5 minut już minęło! Życzę Wam aby to w końcu poszło na nowe szczyty, jednak nie jest tak kolorowo! Raport 1q coś powie i K.a co finalnie z tymi gruntami!
  • Re: Zaklinanie... Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    A co Ci się tak nagle wajcha przestawiła chorągiewo ?
  • Re: Zaklinanie... Autor: ~aqt [46.134.68.*]
    Miałem kilka kilo przez 2 lata i puściłem za 25 a mogłem za 40. Wk...li mnie ma maxa bo kasa im zlasowała mózgi. Narazie kamieni kupa.....
    Lepiej Wam w kilku zdaniach nikt nie napisze o co kaman
  • Re: Zaklinanie... Autor: ~peter7712 [93.175.161.*]
    O co kaman to my wiemy. Chcecie kupić taniej, żeby sprzedać drożej. Tylko po co do tego dorabiać ideologię.
    Jaką ideologię? Giełda to emocje, gra, sentyment, trend! Forum bankiera to tylko dodatek, uzupełnienie, smród, obrzydzenie i euforia. Ps. Nie chcę spadać, niby sygnał.na K.... pachnie ...wo
    U Ciebie jest zapewne odwrotnie
    ! Kupujesz drożej heh!
  • Re: Zaklinanie... Autor: ~Bartek [185.34.238.*]
    Kilka postów wyżej sam przyznałeś jaki to jesteś wytrawny inwestor. Sprzedałeś za 25 zamiast 39 i w zasadzie sam powiedziałeś, że głównie przez to masz taki ból pewnej części ciała :)
    Za 8 kupowałem Bartuś xD
  • Re: Zaklinanie... Autor: ~peter7712 [93.175.161.*]
    Nie, zazwyczaj też kupuję taniej a sprzedaję drożej. Tylko kiedy che kupić to nie pisze postów na forum spółki, jaka to ona jest do niczego.
    Trzeba mieć odrobinę honoru. Skoro zamierzasz kupić spółkę to masz o niej dobre zdanie, inaczej nie ryzykowałbyś pieniędzy.
    A co do kupowania po 8, to jakoś cię nie pamiętam. Albo ściemniasz, albo jak nie musiałeś naganiac na spadki to nie byłeś taki aktywny.
    Bo mam inny nick.... U nie piszę, że do niczego, tylko Za różowo to tutaj nie jest!
    Trzeba wiedzieć kiedy sprzedać, a jak masz spółkę na giełdzie nc to tym bardziej.Weremczuk miał/ma 5 minut I niby chce się wzorować na łameryce,a tak naprawdę puścił sypaczowi 10% bez skrupułów i tłumaczenia wasze.. Jak pies sp.ł w dobrym niby czasie!domila zarobiona, maślanka grubemu sprzedał XD i to Wasze tłumaczenie, bo śmieci w cenie. To jest szulernia... Zarobione I potopione. Ja zarobione...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.255.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zaklinanie... Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    normalnie rekin biznesu ten aqt :-)
[x]
GEOTRANS 0,39% 5,12 2026-05-25 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.