Prezes Huczała wykupił spółkę. https://www.bankier.pl/wiadomosc/BINARY-HELIX-S-A-Zawiadomienie-o-przekroczeniu-progu-50-w-kapitale-zakladowym-oraz-ogolnej-liczbie-glosow-w-walnym-zgromadzeniu-8073229.html
Ponieważ kopytko pozbył się akcji i rozpaczliwie próbuje trollować na zniżkę. Załączam komunikat, z którego łatwo wyliczyć, że wszystko się zgadza i prezes faktycznie ma ponad 50% https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2021-03/img3_202103120785150729.pdf
Skoro sam prezes kupuje a nie sprzedaje tzn wierzy w spółkę i widzi przyszłość dla niej. Uważam że warto mieć pakiecik zakopany na kilka lat taka lokata. Kupić i zapomnieć
Cały czas jest korzystna i nikt nie kupuje poza prezesem. Wystarczy powolutku ale do przodu. Narazie chce mieć większościowy pakiet dlatego przekroczył 50% i jeżeli mu zależy a liczy na poważnego inwestora to musi wykręcić kurs. Bo inaczesz Ciszewski go kupi haha jak wszystko ostatnio na czym można zarobić
TakTaku myślę że Wojtek spekuluje że... Wiesz spółka tania jak barszcz. Dronoidy inspekcyjne miliony, instalacji fotov na domkach... Jak taki przegląd byłby za pół ceny to konkurencja z Polsatem włącznie leży..... Jest bitwa... A prezio kupuje bo nie chce pewnie by go wy...no właśnie. Pakiet to pakiet. I nie kupuje tylko prezio jak ktoś tu pisał.
Fotovoltaika to raczej w formie kropek. czyli musiałby się dogadywać z Malinkiewiecz. Trudno mi sobie wyobrazić drona z ogromnym panelem na grzbiecie :D:D
Hihi. Kropki jak najbardziej Qna Technology pracuje. Ale tu chodzi o takiego inwestora co lubi wieszać takich malutkich i większych trochę ,jak ja na strasznie wysokich hakach. Mówią na niego luty czy inny styczeń, albo JanUmarly chyba :)
A na której January powiesił? Wszystkie jego spółki co były grane są wysoko. To nie typ Patro co ze 10000 tys za 1 akcje robił 1-5gr za akcję i ubierał na miliony
Znam takich co na ciasteczkach wiszą, na medcamp,teraz nie wiadomo co z easycall. A patrol to patro ja akurat na nim zarobiłam. Na Januarym zresztą też ale na kółeczkach. To chyba bardziej teoria wsiadu działała niż cokolwiek innego. Z Januarym to jest tak że ci co mają mieć wziatke to mają wziatke tak to przynajmniej wygląda z boku. A z patrolem to kto ma odwagę to wskoczy na dzień reszta to naiwniacy. Zresztą to gra. Ktoś musi wygrać:)))
Ja nie, to Benego wycięli. A o Preziu że będzie miał drogo? Troluje troszeczkę :) Myślisz ze będzie jeszcze kupował?. Niby kinole mniej już groźne jakby co... Ale wiesz, może chce mieć więcej? Ja to wolę mieć więcej niż mniej. Dlatego kółeczka robię :). 8 złotych to dla mnie bedzie ok.:))))
Oj Sheep, ograli Cię na kolażowaniu? Rano szybka zwałka, a teraz kolaże w peletonie pod górkę ciągną. Tylko, na której górskiej premii trzeba wyskiwać?
Cześć Ewa, No w sam raz jak na Twoje zakupy nie?:))))
TakTaku, ja to robię kółeczka i owszem, Wszyscy o tym wiedzą ale na takich trochę innych spółkach...Nauczyłam się tego od JanPanuarego. Co jak co, ale naukę taką to ja chłonę ...momentalnie. I jak tylko trochę teorii podłapałam no to bach na rynek, popróbować emocji :))) Tu zbieram i będę czekać na co najmniej 8. Jak będie to 8 to wtedy będę myśleć czy będzie ta zasłużona korekta czy nie.... No ale na razie to mogą być "zwałki" :)))) Malutkie takie.
Kuna, a może Ty na rynku nie sprzedawaj, co???? Albo daj znać przedtem. To się tu wszyscy skrzykniemy by kursik odpowiedni zrobić:))) Ale za 8 to ja się zastanawiam, więc 8 jest zajęte!!!!
Ale mnie podpuszczasz, Normalnie za barana mnie bierzesz!!!!! Hihy sobie z kumplami robisz!!!! Jak ja sie zaraz obraże....., Jak sie zezłoszczę...Będą jak Huraganowa Barbara!!! . Proszę się elagancko wycofać z takiej propozycji bo normalnie zęby pokaże!!!, albo kopać zacznę!
Ja naprawde potrafię być przykra!!!!
Ewa wie o co chodzi. Całkiem niedawno łagodziła spór o 50tysi USD.
Tak, bardzo mnie lubią :) I za to lubienie mam całą serię czerwonych łapek :)))) Sheep w ogóle nie potrafisz być przecież przykra, jesteś najfajniejsza :) A że oponent wycofał się w ostatniej chwili, no cóż...ciężko w dzisiejszych czasach znaleźć Zawiszę :)
Ja kupuję jak butelki sprzedam. Już mówiłem. Mam kasę kupuję nie mam stoję. Sprzedam jak bedą w dobrej cenie a to jeszcze potrwa. Za mało tego biorę żeby dla Ciebie brakło. Znaczy TakTak złoił pulę. Chyba..