Wydaje mi się że to może być największy hit - autorska gra DDI - wymyślona przez nich od początku do końca i już przedstawiona z ogromnym sukcesem na MIXER'ZE ( ponad 1 milion wejść )
obstawiam że największym sukcesem finansowym będzie jednak HALLS OF HORROR , gra która jest w zasadzie gotowa , nie zapominajcie - ponad milion wejść na MIXER'ZE, który nie był tak popularny wśród graczy jak TWICH .
Dnia 2021-03-15 o godz. 08:43 ~Eszkebareszke napisał(a): > A ja sie pytam gdzie makabra i jego 90gr ?
Przecież było 90gr za czasów COVIDa, a po tym nie pisałem nigdy że spadnie na groszówki ponownie, a bardziej o braku pomysłu na rozwinięcie firmy, kapitalizacji niższej niż dnia emisji, słabych raportach kwartalnych, słabej komunikacji firmy z akcjonariuszami itd. Ostatnie od niedawna można wykreślić z tej listy. Jeszcze długa droga zanim tutaj zarobicie kokosy i kurs będzie po 10zł + jak niektórzy wieszczą. Może jestem czasami zbyt bezpośredni w opinii o DDI ale nigdy nie pisałem informacji nieprawdziwych czy wyssanych z palca w przeciwieństwie do naganiaczy. Wczoraj napisałem że kurs DDI nie ma siły przebić oporu na 2.6 (co jest prawdą) po czym zostałem zminusowany xD także beka z Was.