To bedzie dywidenda? myslałem ze wezwanie po 12 i sciagna TRĄD z giełdy....., Podobno maja to zaorać i albo bedą rosły konopie albo farma fotovolto bOOsy napewno juz wie....
mam jeszcze troche tych akcji bo łudziłem sie ze moze cos z tego bedzie kupione po nizej 9 zł ale to co tu sie dzieje to naprawde jakieś zarty praktycznie co by sie nie kupiło w miare rozsadnie to za 2-3 mce = 8-12 % ten TRĄD zachowuje sie tak jakby akcjonariat wiekszosciowy był uposledzony albo swiadomie dzałał na szkode firmy i drobnych akcjonariuszy..Firma produkuje towar na czasie ,ma wszystkie certyfikaty i jest w centrum UE a tu taka ch....nia....Polityka informacyjna firmy zasługuje na to by dzał marketingu wsadzić w kibitke po widelcu i kamieniołomy w Strzegomiu..
spółka ma ogromne zyski, tu olbrzymia dywidenda się należy umorzenie skupionych akcji i kurs ze 30 zł na bak kto tak trzyma kurs przy tak ogromnych zyskach czy to nie Hofi MOsi, tajpowinno byc jak na novicie ..
Tu nigdy nie będzie jak na Novivie , bo tu jest JUREK i jurkopodobny akcjonariat. Trzeba zakopać i zapomnieć na 2-3 lata , że ma sie takie akcje. Dywidenda za ub rok też ma byc niewypłacona (tak jak w ub roku !)
Dnia 2021-03-12 o godz. 17:24 ~kossa napisał(a): > A ja życze tej K...e co manipuluje kursem zeby ja znależli w lesie w rolce wykładziny, a własciwie nie...lepiej zeby to było zmielone i zjadły lisy i tak do 3 pokolenia...zeby sie wiecej takie K....nie mnożyły.. i niech Wielki Manitou o to zadba...