• Dywidenda Autor: ~Sipowiec [5.173.107.*]
    https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/12-najciekawszych-zapowiedzi-i-rekomendacji-dywidendowych,akcje,286185
  • Re: Dywidenda Autor: ~JUREK [83.23.63.*]
    O lt to jest jak się wytrzeźwieje. Zazdrościć wątroby
  • Re: Dywidenda Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    To bedzie dywidenda? myslałem ze wezwanie po 12 i sciagna TRĄD z giełdy....., Podobno maja to zaorać i albo bedą rosły konopie albo farma fotovolto bOOsy napewno juz wie....
    Bossa zastapi sipowicz-ten to dopiero bredzi przy nim boss nie ma co się,szukac
  • Re: Dywidenda Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    mam jeszcze troche tych akcji bo łudziłem sie ze moze cos z tego bedzie kupione po nizej 9 zł ale to co tu sie dzieje to naprawde jakieś zarty praktycznie co by sie nie kupiło w miare rozsadnie to za 2-3 mce = 8-12 % ten TRĄD zachowuje sie tak jakby akcjonariat wiekszosciowy był uposledzony albo swiadomie dzałał na szkode firmy i drobnych akcjonariuszy..Firma produkuje towar na czasie ,ma wszystkie certyfikaty i jest w centrum UE a tu taka ch....nia....Polityka informacyjna firmy zasługuje na to by dzał marketingu wsadzić w kibitke po widelcu i kamieniołomy w Strzegomiu..
  • Re: Dywidenda Autor: ~Wit [46.215.39.*]
    Smieciowa spolka smieciowy zarzad smieciowa wycena. Wszystko
  • Re: Dywidenda Autor: ~hanys [31.6.158.*]
    spółka ma ogromne zyski, tu olbrzymia dywidenda się należy umorzenie skupionych akcji i kurs ze 30 zł na bak kto tak trzyma kurs przy tak ogromnych zyskach czy to nie Hofi MOsi, tajpowinno byc jak na novicie ..
  • Re: Dywidenda Autor: ~Sipowiec [94.254.184.*]
    Tu nigdy nie będzie jak na Novivie , bo tu jest JUREK i jurkopodobny akcjonariat.
    Trzeba zakopać i zapomnieć na 2-3 lata , że ma sie takie akcje.
    Dywidenda za ub rok też ma byc niewypłacona (tak jak w ub roku !)
    Tak się odnosisz do kumpla z wojska? Czy ja zdradziłem ze miałeś ksywę dużej i tyko byl jeden gorszy cymbał od ciebie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.190.129.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dywidenda Autor: ~secc [5.173.243.*]
    Dnia 2021-03-12 o godz. 17:24 ~kossa napisał(a):
    > A ja życze tej K...e co manipuluje kursem zeby ja znależli w lesie w rolce wykładziny, a własciwie nie...lepiej zeby to było zmielone i zjadły lisy i tak do 3 pokolenia...zeby sie wiecej takie K....nie mnożyły.. i niech Wielki Manitou o to zadba...

popieram.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.184.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    W pr,zec iwienstwie do niektórych Jurka stać na SWOJE ,zdanie .Chodu i do kolejki po zasilek
  • Re: Dywidenda Autor: ~ltxdziad [31.6.158.*]
    zobaczcie wolą swoim dac premie i nagrody niż akcjonariuszom godną dywidendę, robią co chcą byle zniechęcić akcjonariuszy
  • Re: Dywidenda Autor: roobb [89.64.42.*]
    Piszesz bzdury jako ltxdziad i jako macrone .Pozdrawiam
  • Re: Dywidenda Autor: ~Genek [5.173.106.*]
    Cyt:
    "zobaczcie wolą swoim dac premie i nagrody niż akcjonariuszom godną dywidendę, robią co chcą byle zniechęcić akcjonariuszy"

Perfidna gra grubasów i bezsilność drobnych posiadaczy i naiwnych dawców kapitału
  • Re: Dywidenda Autor: ~Nitman [5.173.97.*]
    Grubasy ciągle trzymają papier na smyczy
  • Re: Dywidenda Autor: ~moskwa [89.229.208.*]
    nie wiecie ile dywidendy doistaniemy w grudniu
[x]
LENTEX -1,04% 7,60 2025-10-02 16:14:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.