• 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Tom73 [5.173.27.*]
    https://my.games/en/news/103
    War Robots, flagowy projekt Pixonic, przekroczył 500 milionów dolarów dochodu brutto na wszystkich platformach. Gra osiąga siódmą rocznicę premiery, zdobywa nowych graczy i pozostaje jedną z największych taktycznych strzelanek na świecie na urządzenia mobilne w App Store i Google Play.
    W 2020 roku War Robots stały się jedyną piątką mobilnej strzelanki w USA bez słynnej serii. Dziś dołączyliśmy do grona najbardziej dochodowych gier, sąsiadujących z takimi projektami jak Call of Duty: Mobile, PUBG Mobile czy Fortnite.
    ...to tylko pokazuje jak potrafi My.games monetyzowac swoje gry....a teraz czekamy na WW3 mobile
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Mmm [89.64.4.*]
    100 mln dolarów dla ww3 co rok, nawet przy podziale 50/50 (a wiemy że jest inny) 200 mln zł na rok. 4 mld kapitalizacji i 700 zł kurs?
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Dzwiedz [185.143.116.*]
    Piękne wyniki, dałem sobie jeszcze rok lub dwa na trzymanie tych akcji ale wszystkie znaki na niebie mówią żeby zrobić bardzo długiego longa ...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.252.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Mmm [89.64.4.*]
    To jest największym problemem tu. Wytrzymać. Jeszcze jak ktoś nie ma nic w życiu, ani domu ani mieszkania itd, to jak zobaczy miliony to sprzeda... Bo ile można czekać? Tylko jest warunek, musi ww3 wypalic. Wtedy te ceny to minimum będzie. A jak nie wypali, to cóż, dużo mniej. Także proszę nie traktować tego posta wyżej jako rekomendacji bo nią nie jest. To gdybanie, co by było przy założeniu x w czasie y
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~skromny [89.64.35.*]
    Święte słowa! Właśnie w przypadku nawet umiarkowanego sukcesu ww3 najtusnieksze będzie nie sprzedać jak się zobaczy np bańkę na koncie maklerskim: oczywiście mówię tu o przeciętnych akcjonariuszach a nie o tych którzy już są milionerami jak np L195 i w sumie naprawdę nie wiem dlaczego już nie leżą na plaży na Dominikanie zamiast siedzieć w tym durnym kraju i jeszcze na tym forum...ale w sumie wiele rzeczy mnie ciągle dziwi
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Mmm [37.248.166.*]
    Ano właśnie, ja żałuję, że nie mam z 25k akcji. Byłoby mi łatwiej czekać. Część po 100 bym oddał, część po 200 itd. Wtedy bym wytrwał, a tak, to presja z każdej strony :)
    Mmm to umówmy się tak że ty pilnujesz mnie żebym za szybko nie sprzedał a ja ciebie hihi
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Boss [89.73.165.*]
    Jaja se robisz ? 100 mln USD to 400 mln zł z 25 daje 10 mld kapitalizacji czyli 30 razy tyle co dziś czyli 1500 zł a nie jakieś 700
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Mmm [37.248.166.*]
    Podział zysku boss. Podział zysku między f51 a mygames. Czytaj dokładnie. Minus podatki i opłaty platform. Także wiesz, nie można aż tak kozaczyć, lepiej się miło zaskoczyć.
    Play Way ma bardzo podobną ilość akcji na rynku więc można porównać ich przychody do kapitalizacji.
    W każdym razie jedno jest pewne: nudzić to się nie będziemy w trakcie trwania naszej przygody z farmą
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Kosa [62.216.206.*]
    Jaki był budżet war robots a jaki WW3? Prawdziwe lokalizacje same nie dają gwarancji sukcesu tegoż stopnia. Myśle, ze będzie tu sukces i mam pakiet, ale czy wy już nie odlatujcie troszkę?
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Dzwiedz [185.143.116.*]
    Trzeba być optymistą a życie wszystkich zweryfikuje po premierze ...
    Patrząc na gaming i na to jakie produkcje potrafiły osiągnąć globalny sukces to mamy sporą szansę ... I nie potrzebna tu jest grafika z najwyższej półki tylko grywalność dobra optymalizacja i stabilne serwery ...
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Elczapo [83.12.16.*]
    Alleluja.
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Kaj [46.182.190.*]
    Jest jeszcze model strzelania, który jest wg mnie największym atutem.
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Ak47 [83.24.195.*]
    Rzędzie wszystkiego nie sprzedawać np po 140. Część akcji warto przetrzymac na dłużej.
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Tom73 [5.173.27.*]
    ...kazdy ma swoja strategie...jedni chca sprzedac przy kursie 100zl...inni przy cap farm 51 1 mld...itp....ale patrzac jak My.games rozwija/monetyzuje gry ze swojego portfolio to samo WW3 mobile moze dac kilka mld cap na kursie farm 51....
  • My games ma bazę graczy 760 mln osób niech tylko 3 mln kupi ww3 !!!!! Autor: ~Prezes [83.26.252.*]
    przypomnienie dla trolii podszywek hej trole spadkowe przypominam wpis podbijam podbijam dla troli spadkowych WW3 JEDYNA STRZELANKA NA ŚWIECIE GDZIE LOKALIZACJE SĄ RZECZYWISTE !!!! MOGĄ CAŁY CZAS DODAWAĆ MAPY RÓŻNYCH MIAST !!!!! KWII KWII KWIIK !!!! podbijam dla troli spadkowych którzy siedzą tutaj całymi dniami i naganiają na spadki żeby jak najtaniej odkupić od was akcje tej perełki jaką jest farma !!!! PRZED NAMI DWIE MEGA PREMIERY + KONSOLE Najlepiej zarabiające gry Free to Play 2019 roku
    Fortnite - 1,8 mld dolarów.
    Dungeon Fighter Online - 1,6 mld dolarów..
    Honour of Kings - 1,6 mld dolarów.
    League of Legends - 1,5 mld dolarów.
    Candy Crush Saga - 1,5 mld dolarów.
    Pokemon GO - 1,4 mld dolarów.,
    Crossfire - 1,4 mld dolarów.
    Fade/Grand Order - 1,2 mld dolarów. MUSICIE UWIERZYĆ W TO ŻE TA SPÓŁKA PRZENIESIE WAS W INNY WYMIAR TAK JAK MNIE KIEDYŚ PRZENIÓSŁ CDPROJEKT 3 mln kopii X 150 zł = 450 mln zł i mamy drugi mercator !!!! każda część battlefield sprzedała się powyżej 10 mln kopii a call of duty zarobiło 600 mln $ w trzy dni !!!!!!!!!!!! Farm 51 podpisał umowę z My.games, którego włascicielem jest Mail.ru Dominującym udziałowcem Mail.ru jest Prosus, ktory w 72% należy do Naspers, do którego w ponad 30% należy Tencent. Tencent jest takze bezpośrednio obecny w akcjonariacie Mail.ru (posiada 7% akcji). Z kolei patrzac na akcjonariat Idreamsky (która reprezentuje My.games na rynku chińskim) widać, że Tencent również jest jej znaczacym udzialowcem. Posiada wprost 37% akcji tej spółki. Reasumując podpisaliśmy umowę z podmiotem który jest częścią grupy kapitałowej Tencent, a może idąc dalej czescią koncernu Naspers, którego wycena to około 70 miliardów dolarów.  link  
  • Re: My games ma bazę graczy 760 mln osób niech tylko 3 mln kupi ww3 !! Autor: ~500zl [89.64.45.*]
    500 zl tu bedzie
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~skromny [193.239.37.*]
    Tom ja do 100 zł to mam zamiar zbierać (skromnie bo skromnie z 20/30 sztuk miesięcznie) Ale twardo
    Ale rozumiem też że wielu wyrzuci papier do tego czasu
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Typ [94.254.129.*]
    Mmm pamiętam że jak wlazłem w farmę to miałem "cel" uzbierać na wkład własny na mieszkanie. Wtedy myślałem sobie że jak z 200k zobaczę to będzie sztos i wygrane życie. W ciągu 2 lat, a raczej głównie w 2020 zwiększyłem pakiet 2x i jak widzę 300k zł i ceny mieszkań w Gdańsku to moja reakcja wygląda jak Gabrysia do Killera gdy dał jej kase
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Typ [94.254.129.*]
    A ze mam stabilna pracę i pomijalnie mapę szanse na jej utratę to mam ten komfort żeby w trudnych czasach bawić się w giełdę z dużym ryzykiem
    ....mozesz sie jeszcze bardzo zdziwic w przyszlosci jak sprawdzisz stan konta...ze takich " sum to nie oczekiwales".....wejscie my.games do gry wszystko zmienilo...
    Mam podobne odczucia tyle mnie mieszkania spierdaaaalayą od 2012 roku kiedy w Krakowie latały po 4k za metr...dziś trzeba dać 10k a zarobki wzrosły mi od tego czasu raptem 20%...
    Dlatego Farma będzie moim gamę change rem a przynajmniej taką mam nadzieję
    ...dokladnie....albo czlowiek " awansuje" do innej ligi finansowej...albo dalej bedzie latal w tej samej...
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~JohnnyBravo [77.111.246.*]
    Ja też mam 400 tys i 3 lata temu planowałem że przy tym poziomie wychodzę. Traz wyjdę przy 40 mln.
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~L195 [46.204.20.*]
    Osobiscie stosuje strategie stania na 3 nogach.
    1 stala praca
    2 dochod pasywny z najmu
    3 zyski z gieldy.
    Daje to stabilnosc ktora pozwala lepiej przetrwac zawirowania na gieldzie bo czlowiek wie ze nie musi wykrecac zysku co miesiac a dochod pasywny w najgorszym wypadku zaplaci wszystkie bierzace rachunki i wydatki.
    Pamietam ze w 2012 kupowalem mieszkanie przy hali targowej w nowym budynku. Kawalerka za 7 tys za metr. Teraz na sasiedniej dzialce budowali cos nowego i chcieli 14 tys za metr.
    Super Luk multimilionerze. Gratuluję. A chociaż podziękowałeś tacie za to że ci kupił tą kawalerkę?
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Mmm [89.64.2.*]
    Dokładnie typ i skromny. tu wszystko zależy od tego, jakie kto ma warunki obecnie. Mieszkania podrożały dramatycznie. Ile można wynajmować. Niestety czasem parę lat życia ma decydujacy wpływ na historie finansowa człowieka. Urodził byś się skromny 6 czy 8 lat wcześniej, dostał robotę na luzie dobrze płatna (jak luke), później już się rynek na maksa nasycił magistrami wszelkiego rodzaju. Kupiłbyś mieszkanie bez kredytu, potem kolejne, dom itd. Wtedy decyzja o czekaniu na zyski z farmy to nie jest decyzja, to obowiązek. Co innego, jak pensja średnia, w wynajmowanym mieszkaniu żona i dwójka dzieci i się bujasz, bo całą kasa leży w farmie. Ja jestem pewny, że min połowę pakietu zrealizuje na zakładanym poziomie, ale zostawię część. Nawet jak mi zostanie kilka tysi, to po 1000 zł to już będą miliony i tak czy siak inny poziom życia. Niestety łatwiej by było czekać mając te 25k akcji, bo bym sprzedał 15k i już coś miał realnego, a reszta by czekała. Ale nie ma co gdybać, rozwiązania na tej spółce są już naprawdę blisko.
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~L195 [94.254.153.*]
    To nie jest tak ze ja sobie super prace znalazlem odrazu. Pierwsze 2 lata tez za grosze robilem ale jak juz zdobylem doswiadczenie to wyjechalem za granice i tam dopiero zaczalem zarabiac. Jak juz sie odemnie uzaleznili to postanowilem sie zwolnic ale nie chcieli mnie puscic wiec pozwolili mi pracowac Zdalnie z polski na polskiej umowie.
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~skromny [46.204.23.*]
    Mmm to ile udało Ci się uzbierać tych sztukasów? Starczy ci na realizację podstawowych planów przy wyjściu zpolowy pakietu przy cenie np 150/200? Bo ja mam właśnie taki plan. Wyjść przy 200 zł z połowy a z drugą połową czekać i wtedy to mogę nawet i 7 lat tylko się przyglądać jak już się będzie siedziało na swoim
    Swoją drogą jestem ciekaw twojej historii jak dotarłeś na Farmę więc po jakimś walnym zapraszam na małe piwo znam fajną knajpę w Gliwicach na rynku
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Mmm [89.64.2.*]
    Przy 200 PLN jak oddam połowę to zostanie mi jeszcze 6,5k :) i tak, wtedy będę mógł śmiało jakąś nieruchomosc już kupić. Chyba, że do tego czasu podrożeją razy 2, to raczej nie :P a piwko chętnie, może być też w Częstochowie, będę miał bliżej wracać :)
    Hihi kurs musiałby latać powyżej 5k
    Do tego czasu nikt z nas tu nie zostanie o ile w ogóle kiedyś do tego dojdzie
    No chyba że Gapiński i te jego lachociągi będą drukować co roku świeżutkie miliardy to wtedy szybko wszyscy będziemy milionerami...I kupimy sobie za to browara i paczkę fajek
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Upppp [155.133.14.*]
    Upppp
  • Re: 500 mln $ dochodu z War Robots/My.games Autor: ~Gracz [82.132.233.*]
    Wydawca ww3 sobie nie odpusci tego projektu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.137.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Waga [5.173.22.*]
    Uwaga na trole spadkowe
[x]
FARM51 3,77% 3,30 2026-04-02 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.