Tak jak w temacie, z pewnością słyszeliście o crowdfundingowej akcji Kombinatu Konopnego oraz Canpoland, mi niestety nie udało się załapać. Czy ktoś z was wziął udział w tych akcjach? Co o tym sądzicie?
Zauważyłam, że to coraz popularniejszy sposób finansowania firm w PL. Branża konopna ma ogromny potencjał, zaskoczyła mnie ogromna ilość automatów wolnostojących w Kauflandach. Nie brałam udziału w żadnej akcji tego typu, może ktoś coś więcej powie ?
faktycznie, tez widziałem automaty z produktami konopnymi w kauflandach, kupiłem olej CBD dla siebie i żony i zdecydowanie polecimy każdemu, co do inwestowania, czy ktoś może słyszał o kolejnych tego typu nadchodzących akcjach? 100k na koncie, aż szepcze psssst. " zainwestuj mnie" :)
Takie akcje ostatnio dosyć popularne, więc nic dziwnego, sama nie brałam udziału, dopiero się zastanawiam. Mój kolega natomiast ma zamiar zainwestować w branżę konopną poprzez akcję Canapharm, uważa że to się opłaca, ale warto obserwować tę branżę, rozwija się bardzo dynamicznie.