Sheep, przecież dopiero szukałaś pieniędzy na zakup, a teraz chcesz wywalać? ;) Kopytko tak się podniecił wywalaniem, że nie bardzo wiadomo, co tam napisał. Trolling wiadomo musi być. Bez trollingu realizacja zysków zaspokoi jedynie nasze potrzeby finansowe. :D
No ja mówię że nie wywalilam na górce. A że chce kupić na dołku to normalne. Ja to mam pewnie niewiele gorsza średnia niż Ty, ale nie tyle co Ty. Co ja, ja to mam pewnie promil tego co Ty....więc chcę dokupić. Już jasno to napisałam? A jeszcze górka: definicja.
Ucięło mi definicje ale już nie będę tłumaczyć bo padam po dziś... Nidasz to się niech sam uczy albo znajdzie kogoś do uczenia bo ja to już ni dam rady.. Dobranoc.
Kopytku a jak prezes nie sprzedaje tylko kupuje, czy to nie oznacza, że łemiesz regulamin forum, który zabrania celowego wprowadzania ludzi w błąd. Nie boisz ty się kopytku, że jak kłamiesz to może spotkać cię kara? Choć nie,..... czuję że ty kopytku jesteś odważny. Ciekawe, bardzo ciekawe, że tu na forum pisze się np. zarząd sprzedaje.... a za za 3 dni komunikat, że zarząd kupował tyle, że musiał info o tym robić. Feake newsy są ostatnio przestępstwem karanym z urzędu. Może kopytku tego nie wiesz. Ustalenie kim jesteś to 10 minut. Jak mi nie wierzysz to mi powiedz, możesz po cichu.
Pytam czy nie jest karalne wprowadzanie w błąd inwestorów wyliczona cena po jakiej wchodził Binary 8zł jakie dokumęty i czy były sfałszowane .TO co piszę nie jest i nie może być traktowane inaczej jako mój własny pogląd . Bedzie inwestor będą nowe szczyty a teraz ktoś ubiera lub zbiera baj baj 1.50 gr
Nie wiem kto i jak kupował w 2012 r. Kupiłem akcje i interesuje mnie ruchy na akcjach. Trollowanie i wprowadzanie ludzi na forum w błąd jest karalne. Robisz zamieszanie bo chcesz odciągnąć ludzi do innej spółki. Przez wrzucanie fałszywych informacji chcesz wpłynąć na to co ktoś kupuje lub sprzedaje to jest karalne. Prezes dobił do 50 % to jest fakt. Reszta to bzdury. Wiem, że ludzie, którzy siedzą tu od lat, przyzwyczaili się do takich jak ty ale czasy i forumowicze też się zmieniają.