Idzie cyfryzacja i hiperinflacja + w bankach mówi się stopach ujemnych , brak stali na rynku . Takie spółki jak biz tech maga okazać się jako bardzo stabilne .
Dnia 2021-03-16 o godz. 16:00 ~Xxx napisał(a): > Idzie cyfryzacja i hiperinflacja + w bankach mówi się stopach ujemnych , brak stali na rynku . > Takie spółki jak biz tech maga okazać się jako bardzo stabilne . >
może i się okażą, na razie zmierzamy w kierunku 45 gr i oby to był koniec obsuwy
Ciężko jest powiedzieć co nas czeka. To zależy od tego, co większość zobaczy na wykresie. Po dzisiejszej sesji narysowała się świeca, która może być interpretowana jako gwiazda poranna, a więc znak odwrócenia trendu na wzrostowy. Na MACD odległość między średnimi powoli się zmniejsza co też świadczy pozytywnie. Brakuje jedynie impulsu do ich przecięcia. Spadki trwają już długo więc kiedyś muszą się skończyć.
Przychody 12mies 15,48 mln zł raport za 4 kwartał w czym już zawarte umowy na 2021 10,4 mil zł do końca roku dużo czasu . Na bankructwo się nie zanosi i dawno nie korzystali z dotacji zyski spadły możne jakaś kasa wpadnie covidówka . Microsoft bije rekordy wyceny i inwestycja 1 mil dol w Polsce pociągnie wszystkie spółki up . Po prostu OZE nie możne rozwijać się bez cyfryzacji i unia szczególny nacisk kładzie na dotacje w tym kierunku na odbudowę gospodarki po covidzie no chyba ze w spółce siedzą sami idioci i z tych programów nie skorzystają . Było gamming ,oze.covid, wig 80 , teraz cyfryzacja no chyba ze ktoś pójdzie inna droga w węgiel .
Dnia 2021-03-18 o godz. 17:22 ~Inwestor napisał(a): > Ciężko jest powiedzieć co nas czeka. To zależy od tego, co większość zobaczy na wykresie. Po dzisiejszej sesji narysowała się świeca, która może być interpretowana jako gwiazda poranna, a więc znak odwrócenia trendu na wzrostowy. Na MACD odległość między średnimi powoli się zmniejsza co też świadczy pozytywnie. Brakuje jedynie impulsu do ich przecięcia. Spadki trwają już długo więc kiedyś muszą się skończyć.
na moje mamy młot i zobaczymy czy przełoży się to na zmianę trendu
MACD tak nisko to był ostatnio przy 25 gr 100% niżej. Kwestia dni jak zapali się na zielono, a czy wzrost będzie porównywalny to się okaże. Wydaje się, że zbliża się koniec marazmu na Bizku
Też tak czekam, bo wiem że tutaj wzrosty pojawiają się niespodziewanie. Miałem nadzieję że to już ten moment i było dość blisko, ale niestety chyba się przeliczyłem. Zobaczymy co będzie dalej i liczmy na jakieś dobre info niedługo