No mnie to trochę denerwuje. Udało mi się dokupić dzisiaj 2k Marvipolu za 7.36, ale niestety już kolejnych 2k za tą samą cenę nie udało się dostać. No nic trzeba wierzyć, że ktoś jeszcze odda. Ja tak chciałem dokupić jeszcze 8k, ale z takim małym podażem chyba mnie się nie uda.
Kto wie może po jakimś zamieszaniu jeszcze się uda jakiś większy spadek w Stanach hmmm to nie jest przecież wykluczone. Ale wygląda na to że powoli w tych cenach podaż wysycha.
Co zamiast babci listonosz dał ci rentę czy wypłata w Biedrze była .Śmieszni jesteście Do warzywniaka z zakupami a nie na GPW
Ja jutro kupię 100 K Buhahaha .
"Inwestorzy" bajkoopowiadacze.... 0 popytu i tyleż samo wzrostu, kurs od kilku tygodni oscyluje w granicach 7,5, w 2020 podano chociaż wstępne wyniki w tym roku nie zaszczycono taką wiedzą inwestorów już 2,5 miesiąca po zakończeniu okresu - szkoda. Patrząc na Domdev człowiek żałuje swoich wyborów, cóż życie... Dziś ciekawe czy 7,40 czy jeszcze niżej zjadą...
Niech zejdą do 7,34zł za sztuke to kupie 2k akcji. Dom Dev jak go sprzedawałem coś koło chyba jesieni w zeszłym roku po otrzymaniu dywidendy spadł z 113zł do 100zł. Teraz kosztuje 126zł tj. wzrost o 26%.
Marvipol od początku roku z 5,..już nie pamiętam ile dokładnie wzrósł do 7,5 tj. o czterdzieści parę procent(ni chce mi się liczyć).
To w czym jest problem? ze spółka przez 2 miesiące rośnie o 40%???
Kup Biomed on wzrósł parę dni temu o 30%. Po małym spadku rośnie dzisiaj o 5%. Tam jest kasa do zarobienia.... albo do zjazdu na 5zł:)
Niech zejdą do 7,34zł za sztuke to kupie 2k akcji. Dom Dev jak go sprzedawałem coś koło chyba jesieni w zeszłym roku po otrzymaniu dywidendy spadł z 113zł do 100zł. Teraz kosztuje 126zł tj. wzrost o 26%.
Marvipol od początku roku z 5,..już nie pamiętam ile dokładnie wzrósł do 7,5 tj. o czterdzieści parę procent(ni chce mi się liczyć).
To w czym jest problem? ze spółka przez 2 miesiące rośnie o 40%???
Kup Biomed on wzrósł parę dni temu o 30%. Po małym spadku rośnie dzisiaj o 5%. Tam jest kasa do zarobienia.... albo do zjazdu na 5zł:)