Pisałem, żeby się nie napalać przed tymi wynikami ale ludzie tutaj mocno się starali a co się stało wzrosty zostały zgaszone, na bananowej nawet dobry raport nie wpływa na wzrosty ogólna porażka, za dużo tu siędze i mnie trochę męczy już ta spółka ale napewno nie oddam że strata.
Dobry raport nie wystarczy. Tutaj wszyscy wtajemniczeni spodziewali się takiego zysku ale spodziewali się większych przychodów. Dlatego po czterech weselach nastąpił pogrzeb. Teraz będzie gadka o ogromnej dywidendzie a potem mitomani będą nawijać o wezwaniu. Sss i inni naciągacze będą zaklinali rzeczywistość
I dalej będzie na poziomie 3,25, z bólem serca ale będę musiał przyznać, że błąd popełniłem lokując tutaj kasę. Liczyłem, że jednak troszkę inaczej będzie wyglądało po raporcie może nie tak optymistycznie ja na bankierze wypisują ale ze 15% na sesji się uda, ale tutaj sternik nie pozwala drgnąć ani w dół ani w górę
Exol troll nr 1 na PCX już ponad pół roku robi co może żeby zniechęcić akcjonariuszy ha ha ha. Zrozum dzieciaku, że to co piszesz każdemu tutaj lotto, a akcji i tak twój pan szczeniaku nie dostanie !!!!! Więc za tą najniższą krajową pisz dalej a każdy wie co to za spółka i akcje lepiej odłożyć na wyższą półkę niż oddać za bezcen !!! Na bananowej nie sprzedaje się ze stratą tylko odkłada na półkę bo zarobek zawsze jest na 100% prędzej czy później, a dywidenda jest wyższa niż lokata więc same zyski !!! Bananowa z giełdą nie ma nic wspólnego poza obrotem akcjami i spółki zawsze idą ostro do góry niespodziewanie, a te z najlepszymi wynikami najdłużej są zapominane przez spekułe bo najwięcej na nich zarabiają odbierając najtaniej akcje przez długi czas !!! No ale każdy mądry to wie jeszcze nie sprzedałem na bananowej z stratą żadnej spółki i tego życzę wszystkim !!!!!!!! Szkoda tylko, że na balony pompowane przez spekułe tak szybko dają się nabrać naiwniacy ( tzn dawcy ) no ale z głupotę trzeba płacić i nie wierzcie w wezwanie bo akcje są zastawem !!!!!