• nowy oscylator Autor: ~mike [185.135.2.*]
    Mam nadzieję że wszyscy mają poczucie humoru? Okazuje się że można odnotować nowy wskaźnik inwestycyjny. Oscylator b921. Okazuje się że jest pewna regularność w zachowaniu kurs po oświadczeniach B921 że to ostatni moment na zakup akcji. 7 tygodni. Tyle trwa okres od takiego oświadczenia do momentu gdy kurs próbuje ruszyć. To przydatne narzędzie inwestycyjne. Dzięki B921!
  • Re: nowy oscylator Autor: ~KR [195.210.60.*]
    mike jak jesteś niezadowolony z dotychczasowego wzrostu kursu Pozbudu to po co tu tracisz czas ?
    Nie lepiej Ci inwestować gdzie indziej ?

Bankier Kurs Pozbudu:

Zmiana 1T: +6,20%
    Zmiana 1M: +8,15%
    Zmiana 3M: +28,07%
    Zmiana 6M: +97,97%
    Zmiana 1R: +149,57%
  • Re: nowy oscylator Autor: ~mike [185.135.2.*]
    Nie w tym rzecz. Próbuje rozprawiać się z mitami, które tworzy b921, obrażając inaczej myślących i podając półprawdy. Nie ma na to mojej zgody. Oscylator to tekst z przymrużeniem oka. Może B921 zacznie w końcu pisać o innych z szacunkiem? No mam nadzieję. A odnośnie zysku, na razie jestem do przodu w stosunku do trzymających od 1.80. I mam pozycje na POZ. Jestem zadowolony. A brak klasy i obrażanie będę piętnował bo myślę że można tu zrobić zawodowe forum.
  • Re: nowy oscylator Autor: ~Waldek [5.173.144.*]
    Zawodowe forum o "wątpliwym" przechwalaniu się? Ile to się i na czym? W takim razie szczerze czekam na zawodowe wpisy
  • Re: nowy oscylator Autor: ~B921 [79.110.199.*]
    Mike należał do jednych z osób, które wieszczyły zjazd na 2,00 zł. Wystarczy się przyznać i przeprosić, ja jestem OK. :)

Dobrą decyzję zrobiłeś kupując akcje, tylko nie puszczaj ich po pierwszych 10% następnym razem.
    Nie wiedzialem że umiem wieszczyć. Poproszę post gdzie wieszczyłem zjazd na 2.00. Ale konkretnie. Bez insynuacji.
    Waldek. To trzeba robić razem
[x]
COMPREMUM 2,48% 0,91 2025-10-10 15:40:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.