Ja juz zapakowany a wolnej kasy an rachunku okolo 0. Dla mnie to jest papier typu kupic i zapomniec - wiadomo ze wzrosnie, nie wiadomo kiedy (choc kolejny kontrakcik by nie zaszkodzil).
Ja wywaliłem gniota ze stratą. Szkoda nerwów. Teraz tylko JSW! Zapraszam moi kochani do zakupów. Kupujta póki tanio. Taniej nie będzie!! Pewny zysk. Zerowe ryzyko. Owocne zyski!!
Inwestują jak Ce i mike. Kupują po dużych wzrostach i sprzedają na korektach.
Wcześniej zarzekali się jakoby nie posiadają akcji. A teraz przy wzroście każdy z nich ma akcje... Jak kurs dołuje -5% to oddają i piszą jaki Pozbud to śmieć.
@mike ale się rozkręciłeś. Emocjonalnie. Może kubeł zimnej wody?:) A na trzeźwo: xauusd i kc.f dalej i niezmiennie. Dzięki za HOR. Coś tak pachnie tu nadzieją co? Ja też uciekam ale na razie bardzo powoli. Paskudna płynność. Przy odrobinie szczęścia płynność może pod oporem, co? Jak nie to na pikach wolumenowych. Na to gra. POZ. Super ta płynność na oporze. Historyczny tygodniowy wolumen. Książkowe pilnowanie ema50. Bajkowa scenografia do masakry piłą motorową, he he:) Ale nie ma co - gra o wybicie poziomu W to nie żarty. Ale SL bajkowo prosty. Trochę luda na to leci. Pozdrawiam wszystkich! Powodzenia!
B921. Ja podałem fakty. Ty nie podajesz i znów tworzysz teorie spiskowe w jaki to sposób inni inwestują twoim zdaniem. To słabe. Masz akcje od 2.50, kisisz kasę ponad 3 miesiące i sprzedajesz głodne kawałki ludziom, którzy są tu od dawna i bedąc wiernym akcjonariatem potrafią kupić taniej i sprzedać drożej. Najgorsze jest to że obrażasz innych. Nie ma na to mojej zgody. Także daruj sobie głodne kawałki
Mike ale nie sądzisz że Ci co tu piszą że mają stratę... To trochę hmmm nienormalnie grają ? Jesteśmy 10 gr poniżej historycznego zamknięcia 3,10 od kilku lat !!! No więc jak oni stracili zniechęcili się i wywalają ?
Zakar. Może kupił po 3.10? Nie wiem i nie mam zamiaru oceniać. Każdy ma jakiś pomysł na inwestwanie swojej kasy. I różne potrzeby życiowe. Ja upraszczam i po prostu kupuje gdy mam sygnał wynikający z mixu 15 parametrów. Sprzedaje również.
Mike a może on po prostu jeszcze nie kupił i tak pieprzy by znaleźć frajera co mu taniej sprzeda nie wierzę w takie zabiegi okoliczności by akurat kupił po 3,10 na największej górce od kilku lat i mając kurs 2,9X już tak pisał:
~WaldekKonopka2021-03-11 14:41IP 82.214.157.*
Ja wywaliłem gniota ze stratą. Szkoda nerwów. Teraz tylko JSW! Zapraszam moi kochani do zakupów. Kupujta póki tanio. Taniej nie będzie!! Pewny zysk. Zerowe ryzyko. Owocne zyski!!