Zaczyna się gra pod wyniki. Ostatnie rekomendacje dla DomDev były na poziomie 124zł. Widzę, że DM wydając rekomendację trochę nie doszacował walor. Jeśli potwierdzą się jutro dobre wyniki to witamy 130zł. Za dobrymi wynikami szła będzie wysoka dywidenda, domyślam się na jakim poziomie.
No i mamy 135, Dodatkowo pojawiła się informacja o nabyciu większościowego pakietu akcji w Sento S.A. To zdecydowanie powiększy wachlarz i rodzaje oferty deweloperskiej spółki. Dla mnie b. dobra informacja.
Wstępne wyniki za 1Q, super : sprzedaż: 1 084 lokale netto (wzrost o 33% w porównaniu do I kwartału 2020 r. Teraz następny przystanek przed dywidendą, myślę ok. 150zł.
Wiem, wiem jesteś dowcipny. A nie lepiej przeczytać wyniki ? Za zacytowałem podstawowe zdanie. Inwestowanie w swoją wiedzę, jest bezcenne. I już mamy 140, pięknie.
kilka dni temu pisałem, o targacie 150zł. zaczyna się realizować, dzisiaj doszło do 148,60. widzę, że filozofujesz, a nie czytasz komunikatów ze spółki. ps. Jestem z Warszawy, i ostatnio widziałem kilka obiektów DD, które wychodzą z ziemi, Zadzwoniłem, wszystko było sprzedane.....nic się nie zmienia w budowlance.
ZWZ wyznaczono na 27maja. I dopiero wtedy będzie klepnięta dywidenda.(dla wyjaśnienia dla "znawcy" BRUTTO, HA HA HA ) Wtedy pojawia się grubsi inwestorzy. Na razie cel do trwałe przebicie 150zł. Aktualnie, nawet nie potrafię podać ceny dobrej do akumulacji papieru, Ostatnio trochę dokupiłem bo ta spółka ma perspektywy.