Matko, nie widzicie ile to urosło? przecież normą jest że niektórzy sie realizują...A niektórzy wywalają by kupić niżej. Zdziwienie to by było jakby rosło cały czas do....
Ewidentnie na zniżkę walą. Pierwsza transakcja na -10,76 była na 50 sztuk o 9:35 i jakiś miękusz pociągną na parę akcji w dół.. potem 10XX i znów 50 na -13,XX reszta po 500 szt max....i potem jakiś patafian spanikował... To kieszonkowe czy jak???? Co myślicie. TakTaku przecież tak nie wywalasz...tak to szczyle by wywalali,
Chodzi mi o to, że wszyscy ze strachu zamilkli na forum. Właśnie nie wiem. Wydaje mi się, że to jedna osoba spanikowała. Wczoraj były rozstawione po 10K do 20 zł. Wieczorem ktoś jeden pozamieniał to na 5K i dziś taki wysyp. Z drugie strony pojawiły się paczki po 20K ponad 20 zł. Tak czy inaczej ktoś wywalił akcje, ale też widać, że ktoś czycha na okazje, bo zjadł obrót, który rano nawet spółki z dużego parkietu nie mają. Ktoś jednak baaardzo konsekwentnie zbiera . No chyba, że ..... mamy już kolarzy na Binary.
Dziś widać siłę tego trendu. Wczoraj łatwiej było zrobić +40% niż dzisiaj spaść. 2 godziny handlu i obrót prawie taki sam jak wczoraj przez całą sesję.
Jak to gdzie. Kolega kopytko zaprasza na Ampli, gdzie walczy dzielnie z animatorami. Przydałoby się wesprzeć kolegę w zbożnej sprawie zarobku spekulacyjnego, a tu jeszcze człowiek na bindry nie doszedł.
No kuna jak kasę już prawie zorganizowałam to wy podbijacie na -8??? Dawać na -14 bo zaraz dojdą zazkórniaki !!!! Przecież teraz nie będe czegoś innego sprzedawać !!!
TakTaku, strasznie mi przykro ale ja to teraz zostawiłam sobie same perełki zbierane z trudem.... No i wszystkie przed wybiciem jak BHX prawie :( Ale dziękuję za chęć pomocy. Jakoś to ogarnę, a najwyżej nie zdażę....