Wychodzi na kreskach 41. Jednak moja dusza hazardzisty zasilana rekomendacjami by chciala 43 w maksie, jesli sie dobrze rozpedzi. Potem spadek do 38 przed wynikami. Tak moje fusy w kawie wróżą.
Wiem, wiem. Życzeniowe. Ale 41 wydaje mi się technicznie w zasięgu, zwłaszcza, że zaczyna się lockdown i już dotyczy kilku istotnych województw. Moim zdaniem to może zasilić wybicie powyżej ostaniego szczytu. Kolejnego wybicia nie spodziewam się przed końcem maja i mówiąc o wynikach mam na myśli srednioterminową korektę do 38. Równie dobrze może nagle spać do 31 i wypełnić lukę. To ryzyko osobiście szacuję na 20%. A co będzie, czas pokaże.
Nikogo nie namawiam i nie rekomenduje, powyższe to po prostu moje założenia, które zastosowałem przy swojej inwestycji w ANS (:
A czy koledzy zauważyli w swej ciekawej i merytorycznej dyskusji, że rok temu o tej porze zaczął się totalny locdown i gospodarka stanęła. Marzec też z tego powodu (oprócz zamknięcia teraz blisko 15 mln Polaków) rok do roku będzie świetny