• Pytanie cz2 Autor: ~Doinformowany [5.173.161.*]
    Radzę zajrzec na Remak.Gra jest pod transformacje energetyczna.Fragment raportu:„Na rynku krajowym ważną perspektywą jest konieczność dostosowania urządzeń energetycznych do nowych norm środowiskowych zawartych w tzw. konkluzji BAT. Konieczność dostosowania energetyki zawodowej i cieplnej do BAT wymusi wielomiliardowe inwestycje w tym okresie, co stanowi szansę dla Remak-Energomontaż S.A., którą zamierzamy wykorzystać. Oferujemy także w pełnym zakresie modernizacje i budowę nowych przemysłowych ciepłowni miejskich, gdzie również planujemy pozyskać w najbliższych latach kolejne projekty do realizacji. Po roku 2021 spodziewamy się z kolei dużej ilości projektów modernizacyjnych bloków 200 MW, co powinno umożliwić nam kontynuację prac w tym segmencie rynku. Jak widać w perspektywie najbliższych kilku lat powinno pojawić się sporo inwestycji w naszym segmencie realizacyjnym co powinno zapewnić Spółce stabilny rozwój. "
  • Re: Pytanie cz2 Autor: ~Azbeściak [31.2.46.*]
    Fora Ci sie pomyliły
  • Re: Pytanie cz2 Autor: ~Nightwish [109.197.32.*]
    Naganiają już wszędzie na ten remak a spółka i tak ma slabe kontrakty
  • Re: Pytanie cz2 Autor: ~mike [185.135.2.*]
    Ten RMK walczy pod oporem na 21-22. I teraz kupować?
  • Re: Pytanie cz2 Autor: ~KR [195.210.60.*]
    Dnia 2021-03-11 o godz. 11:48 ~mike napisał(a):
    > Ten RMK walczy pod oporem na 21-22. I teraz kupować?

Oczywiście że teraz .... Bo Remak zaliczył podwójny szczyt i widać już ze się skoryguje wiec oni chcą szybko komuś sprzedać ...
    Wiec tak odpowiedz brzmi tak jak najszybciej trzeba teraz kupować żeby oni mogli sprzedać Buhahahahah co za ludzie .... jakby tylko komuś podłożyć świnię ...
  • Re: Pytanie cz2 Autor: ~Idolek [5.173.18.*]
    Ja wczoraj sprzedałem. Ale na Rumaczka jeszcze wrócę.
  • Re: Pytanie cz2 Autor: ~KR [195.210.60.*]
    Ja go obserwowałem... ale to nie moja bajka inwestycje w Remak. Zdecydowanie wolę Pozbud :))
    Idolek a Ty tak nie szalej z dokupowaniem Pozbudu mało Ci jeszcze ?
    Przecież już dawno się obkupiłeś tak jak ja....
[x]
COMPREMUM 2,48% 0,91 2025-10-10 15:40:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.