Witam wszystkich pozwoliłem sobie wysłać wiadomość do spółki i opowiedz dostałem po paru godzinach, że wielkimi krokami zbliżają się do marketingu WH i proszę o odrobinę cierpliwości więc najlepiej będzie jak emocje opadną, nie dajmy się wciągnąć w politykę Troli... Lada moment ruszymy...trochę więcej optymizmu w tym pesymizmie potrzebujemy :)
Nie opadna poniewaz za duzo sie dzialo na forum od poczatku roku.
Nadal beda wyzwiska i szambo.
Jak pisalem wczesniej kurs ruszy na kilka tyg przed premiera a do tego czasu marazm dodatkowo dawkowany przez kogos kto ma wiekszy pakiet. Tak wynika z arkusza zlecen.
Uwazam tez ze korekta na gamingu powoli dobiega konca. Jeszcze cdr zejdzie troche i bedzie odbicie.
Pozdrawiam Kolegow.
Ostatnie zdanie bardzo ciekawe, sprzedaż w styczniu i lutym na bardzo zadawalającym poziomie jak w grudniu, który dla branży gier jest zawsze najlepszy.
To niestety jest problem, dla wielu nie do przejścia, czyli cierpliwość. O ile dobrze pamiętam, to WH został przesunięty ze względu na Oculus 2. Jak dla mnie bardzo dobry ruch, bo to urządzenie jest już w dość przystępnej cenie, co może przełożyć się na dużo większą sprzedaż gry.