• Informacja Autor: ~Akcjonariusz [178.36.124.*]
    Witam wszystkich pozwoliłem sobie wysłać wiadomość do spółki i opowiedz dostałem po paru godzinach, że wielkimi krokami zbliżają się do marketingu WH i proszę o odrobinę cierpliwości więc najlepiej będzie jak emocje opadną, nie dajmy się wciągnąć w politykę Troli... Lada moment ruszymy...trochę więcej optymizmu w tym pesymizmie potrzebujemy :)
  • Re: Informacja Autor: ~Tomek [5.173.253.*]
    Nie opadna poniewaz za duzo sie dzialo na forum od poczatku roku.
    Nadal beda wyzwiska i szambo.
    Jak pisalem wczesniej kurs ruszy na kilka tyg przed premiera a do tego czasu marazm dodatkowo dawkowany przez kogos kto ma wiekszy pakiet. Tak wynika z arkusza zlecen.
    Uwazam tez ze korekta na gamingu powoli dobiega konca. Jeszcze cdr zejdzie troche i bedzie odbicie.
    Pozdrawiam Kolegow.
  • Re: Informacja Autor: ~John [193.238.200.*]
    Spokój i cierpliwość pozdrawiam
  • Re: Informacja Autor: komar_13 [217.11.134.*]
    Tomek, obstawiam, że marzec trzeba po prostu przetrwać a kto ma zasoby to jeszcze dokupić.
    Dokładnie tak
  • Re: Informacja Autor: ~Tomek [5.173.253.*]
    Komar, tez tak uwazam. I kurs moze jeszcze byc przetestowany wiec jak ktos planuje zakupy to zastanowic sie po ile
    https://youtu.be/2PvsZIiQ81Y koniec 1q zapowiada się fajnie
  • Re: Informacja Autor: ~KingCrab [83.23.216.*]
    Ostatnie zdanie bardzo ciekawe, sprzedaż w styczniu i lutym na bardzo zadawalającym poziomie jak w grudniu, który dla branży gier jest zawsze najlepszy.
  • Re: Informacja Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Nigdy nie próbuję zarabiać na giełdzie. Kupuję z założeniem, że następnego dnia mogą zamknąć giełdę i nie otworzą jej przez pięć lat.” Warren Buffett
  • Re: Informacja Autor: komar_13 [164.127.43.*]
    To niestety jest problem, dla wielu nie do przejścia, czyli cierpliwość. O ile dobrze pamiętam, to WH został przesunięty ze względu na Oculus 2. Jak dla mnie bardzo dobry ruch, bo to urządzenie jest już w dość przystępnej cenie, co może przełożyć się na dużo większą sprzedaż gry.
[x]
CARBONSTU -7,82% 4,01 2025-12-19 16:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.