kurs spada bo przy takim poziomie obrotów nie trzeba grubasa żeby można było zmanipulować kurs...ja tam dzisiaj zrobiłem chyba 1/4 obrotu to ilu tu dzisiaj było akcjonariuszy na papierze? kto jeszcze oprócz mnie dzisiaj handlował KRV, niech się przyzna? tylko desperaci oddają i to po trochu za mniej niż 20 zł, reszta akcjonariatu trzyma w oczekiwaniu na wystrzał na 25-30 zł
Post @vitalus dobrze oddaje myślenie racjonalnych akcjonariuszy, przynajmniej jakiejś części z nich. To już nie jest ta sama spółka, jak przed covidem.
o przepraszam - ja kupowałem. ktoś ma koniec - niestety nie było mnie wtedy, uwalił no niestety sam nie dam rady wykupić tych resztek, by zamknąć lukę do 20 zł, zapraszam do zakupów i kurs poszybuje, bo moim zdaniem jest potencjał tylko mało chętnych ja rozumiem, że tutaj już dziwne akcje odchodziły z tym Framem, i niektórzy się zrazili, ale to już przeszłość i spółka naprawdę ma ogromny potencjał i duże doświadczenie, wieloletnie dobre kontakty z dużymi graczami na rynku spożywczym
A to niby nie balon? Nie rozbawiajcie mnie! Już sam link powinien dać do myślenia, KRV zarobiła 6 razy więcej dzięki płynom do dezynfekcji. Kto mądry sprzedaje na tych poziomach, reszta to tłuki którzy tylko patrzą na C/Z
Jeśli nie masz akcji, bo co się tutaj tyle produkujesz - altruistyczny wolontariat z dbałością o cudze pieniądze?
Ja dyskontuje przyszłość spółki w pozytywnym wymiarze. I mam do tego powody.