• Ciekawe Autor: ~Ja [31.0.73.*]
    Czy już znają wyniki i dlatego tak wywalają gniota... wolumen nie przekłada się na zysk?
    Czy jakiś inny powód.
    Raczej nie jest to korekta wzrostu pod wyniki...
    Może kolega miło wytłumaczy, że i tak wzrosło 60% od kiedyś...

Nie wiem jak wy ale ja mam dość tej spółki, niby wszystko super rekordy co miesiąc a kurs jak na ostatnim gniocie.
    Bezdochodowe twory rosną dziesiątki % a tu dzień za dniem 0 +1 -1...
  • Re: Ciekawe Autor: ~yogeeboo [185.25.122.*]
    Dnia 2021-03-10 o godz. 15:03 ~Ja napisał(a):
    > > Nie wiem jak wy ale ja mam dość tej spółki, niby wszystko super rekordy co miesiąc a kurs jak na ostatnim gniocie.
    > > Bezdochodowe twory rosną dziesiątki % a tu dzień za dniem 0 +1 -1...

A czego tu nie rozumieć? Bezdochodowe twory rosną pod nadzieję, że jednak będą miały zyski i to niespodziewanie duże. A tu? Tu jest wszystko jasne i przejrzyście - jasno prowadzony biznes, wszystko zgodnie z przewidywaniami to skąd miały by być dynamiczne wzrosty/spadki?
  • Re: Ciekawe Autor: ~Aaa [89.72.124.*]
    Tak naprawdę tu brakuje tylko armii naganiaczy która będzie biegała po forach i naganiala na apr. Spółka jest po prostu zapomniana przez ulicę która mogłaby napompować kurs. Tym bardziej że tutaj tylko 25% jest we free float. Ale jeszcze tylko chwila do wyników i będzie extra ;)
  • Re: Ciekawe Autor: ~hihi [31.0.83.*]
    Marzenia te duże i te małe....
    A cały czas wywalanko...
  • Re: Ciekawe Autor: ~hihi [31.0.83.*]
    Dziś juz zaczynacie "wzrost" przed wynikami buhahahah...
    Swig +0.6 gniot -

Teraz zgadnijcie dlaczego?
    Żeby później rosło?
    Żeby po wynikach (gorszych niż wszyscy oczekują- niższa marza) zjechać niżej? (może się mylę ale w jednym z wywiadów padła informacja o trudnych do utrzymania marżach)
    Żeby zrobić na złość najwierniejszym akcjonariuszom spółki?

Pozdrawiam
    A o ile się założysz ze wyniki będą bardzo dobre?
  • Re: Ciekawe Autor: ~Hihi [31.0.83.*]
    Sprecyzuj co znaczy bardzo dobre?
    Czy o tyle lepsze o ile wzrosły przychody r/r?

Jeśli tak to napisze 5 postów że jestem leszczem i przepraszam profesjonalnych inwestorów.
    Jeśli wzrost zysku nie będzie proporcjonalny ze wzrostem przychodow ty napiszesz 5 postów że jesteś leszczem i przepraszasz Pana hihi
    Wolałbym o jakieś $$$ No ale niech Ci będzie. Więc rzucam swój typ: zysk netto będzie w okolicy 100 mln. Czyli wykraczam mocno poza to co Ty oczekujesz
  • Re: Ciekawe Autor: ~Ja [89.64.35.*]
    Czyżby kolejny inwestor z covidowej hossy? Mam te akcje krócej niż rok i mam na nich w tym momencie 98,96% zysku. Daj Boże aby wszystko "tak wolno rosło" jak autopartner :)
  • Re: Ciekawe Autor: ~on [31.182.217.*]
    Ale z ciebie prawdziwy rekin, kupione idealnie!
    Nie wiem czy zauważyłeś ale taki zysk miałeś już w listopadzie a od kilku miesięcy nic ci nie przybyło :)
    Oczywiście to czas przeszły miałeś - systematycznie coraz niżej ile cel 7,5?
  • Re: Ciekawe Autor: ~Ka [31.0.84.*]
    Ufff jest moc w gniocie
[x]
AUTOPARTN -0,22% 18,44 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.