To tylko nieudane próby odebrania zaniżony h akcji. Ale kto im to odda, kiedy dzisiaj nikt nie patrzy na cenę akcji, lecz na wysokość dywidendy i przyszłe wzrosty. Bo dobre lata spółka ma jeszcze przed sobą!!
My chyba widzimy zupelnie inne ostatnie 2 kwartaly, ceny stali i styropianu 40% do gory i z czego oni marze wyciagna? Przykro to pisac ale powrot do bazy na 1.5 i tyle w temacie.
Dan widzę ze tu dalej wielcy optymiści są.... pytanie jak chcą powtórzyć wyniki za I kw. 2020 roku hahaha Tak czy siak widzimy się na dużo niższych poziomach :))
Dnia 2021-03-11 o godz. 13:26 ~Adwersarz napisał(a): > Więcej oddaj swoje akcje tym, którzy wiedzą, że jesteś zwykłym oszustem...
Hahaha żartujesz ??? jakbyś mnie czytał to już byś wiedział ze dawno sprzedałem. Pisałem tez i ostrzegałem ze wyniki finansowe nie będą dobre ale chór niepoprawnych optymistów mnie zakrzyczał ze troluję.
> Dwa ostatnie kwartały tez były rekordowe ? > A tym którym się nie chce czytać przypomnę ze w I kw. 2020 Ronson zarobił netto ponad 29 mln zł na inwestycjach City Link i Moje Miasto, najwyższe marże w tamtym roku/kwartale obecnie których już potem nie udało się powtórzyć. Powodzenia w inwestycjach
Czyli tylko za IVQ? Jest poniżej ale caly rok juz nie.
RONSON Development, jeden z wiodących i liczących się deweloperów w Polsce, opublikował raport finansowy za 2020 rok. Przychody Spółki ogółem wzrosły w 2020 roku o 72,5% r/r do 401,2 mln PLN, a przychody ze sprzedaży mieszkań i usług wzrosły o 77% r/r (do 401,2 mln PLN).13 hours agoBardzo udany rok 2020 dla RONSON Develophttps://ronson.pl/news/rdzo-udany-2020-dla-ronson-...ment pod
IV to już historia ... ważniejsze jest czy Ronson ma szansę choć zbliżyć się w tym kwartale do wyników z I kw 2020 bo wysokomarżowy City Link już spzedał Moje Miasto też już na wyczerpaniu.... a te dwa projekty ciągnęły mu wyniki w tamtym roku.