Nie ukrywam, że średnią ma kilka złotych wyższą niż aktualny kurs, ale widząc jak kurs spada, przy jednoczesnej wierze w tą spółkę, uznałem, że poczekam na absolutny dołek i "zielone lampki". Te właśnie się świecą: https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/ALG A więc, nie naganiając, polecam się pochylić nad spółeczką :) Ja od dziś zaczynam dokupowanie, a sprzedam Wam osiągając minimum 100% zysku, pozdrawiam! :)
Faktycznie, spolka jest w dobrym miejscu. Ostatnio polaczenie z grupa dystrybucyjna i wydanie gry na zakresie moze troche przyciagnac uwage poniektorych inwestorow wiec sam sie zainteresuje. Jutro po 9 robie drobne zakupy. dzieki za przypomnienie o spolce
1 sprawa :
Według mnie według AT mamy zmianę trendu. Na jak długo zobaczymy. Z tego co pamiętam ostatni opór to 14 z hakiem.
2 Sprawa :
Proszę nie lekceważyć tych pakietów po 50-70 sztuk. Oprócz wolumenu zwróćcie uwagę także na ilość transakcji. Jeżeli ktoś zakupi pakiet akcji ,, zaczepny " a zacznie iść do góry zapewne dokupi więcej, tak już działa psychologia :)