to kurs wyprzedzałby fakty, a tu poza bączkiem puszczonym przez nagonionych przez rafałke to nic się nie zdarzyło. Także możecie naganiacze naganiać na papierek ale jest coś takiego jak sumienie. Mi tu nie wygląda na zbieranie niestety.
hehe, tesco to nie ta branża i spółka na innym etapie rozwoju mająca ponad 100 lat! patrząc na notowania pli widać zaniżanie bardzo niskim kosztem duże pakiety pochowane i nie są w grze, obroty symboliczne cóż jednak spodziewać się przed walnym 8 kwietnia? tę obstrukcję i defetyzm inwestycyjny nadrobimy w swoim czasie może nawet w jedna sesję, kto wie?
Masz rację henio. Będzie kicha i nie będzie niczego. fajno, że mnie ostrzegłeś. Od jutra wychodzę bo skoro henio pisze, że nie będzie dobrze to musi mieć rację chłopaczyna :D
heniu, jeśli naprawdę miałoby być dobrze jak w twoim tytule to choć zadbaj o poprawną składnię cyt. ''Mi tu nie wygląda na zbieranie niestety.'' co to kuźwa za polszczyzna? poczytaj: ''Zaimek ja ma dwie formy celownika: akcentowaną mnie i nie akcentowaną mi. Na początku zdania używa się tylko tej pierwszej, np.: „Mnie to daj” (ale „Daj mi to”). Formy mi można też użyć na początku zdania składowego, po spójniku, jeśli pada na niego akcent: „Robię tak, jak mi się podoba” może pisząc poprawnie bardziej przekonasz do swoich treści, kto wie? >>> na razie jednak brak treści merytorycznych i poprawnej gramatyki
Dnia 2021-03-23 o godz. 12:51 ~fanpli napisał(a): > > heniu, jeśli naprawdę miałoby być dobrze jak w twoim tytule > to choć zadbaj o poprawną składnię > cyt. > ''Mi tu nie wygląda na zbieranie niestety.'' > co to kuźwa za polszczyzna? > poczytaj: > ''Zaimek ja ma dwie formy celownika: akcentowaną mnie i nie akcentowaną mi. Na początku zdania używa się tylko tej pierwszej, np.: „Mnie to daj” (ale „Daj mi to”). Formy mi można też użyć na początku zdania składowego, po spójniku, jeśli pada na niego akcent: „Robię tak, jak mi się podoba” > może pisząc poprawnie bardziej przekonasz do swoich treści, kto wie? > >>> na razie jednak brak treści merytorycznych i poprawnej gramatyki >
taaaa, bezinteresowne pilnowanie forum przez 2 takich ... mam skojarzenia do Kaczyńskich, jak wyszło to wszyscy widzą hłe hłe