• Chamstwo a naganianie Autor: ~TKO [165.225.207.*]
    Ja naprawdę rozumiem chęć zarobku, ale takie chamstwo w wypowiedziach niektórych forumowiczów i ordynarne nastraszanie mające na celu jak najniższą cenę zakupu jest niedopuszczalne..

Tu jest sporo osób nowych, trochę etyki i wstrzemięźliwości w wypowiedziach zalecam.

Jest tu taki jeden co to wszystkich od leszczy wyzywa...serio? Nie stać cię na akcje za 40 groszy to latasz po forum i staszysz ludzi wyzywając od leszczy? Gdzie twoje cohones ?!?
  • Re: Chamstwo a naganianie Autor: ~Dario [5.173.112.*]
    Jedynym chamstwem i naganianiem było między innymi Twoje pisane przy 60gr tak samo typ Pytanie i jeszcze jeden gh coś tam... od tego czasu juz kurs runął 50% a to nie koniec.

Ja przynajmniej ostrzegalem proszę przeczytać moje wpisy sprzed tyg.
  • Re: Chamstwo a naganianie Autor: ~TKO [165.225.207.*]
    uderz w stół, a nożyce się odezwą...
  • Re: Chamstwo a naganianie Autor: ~Dario [5.173.112.*]
    To jest karma Panie TKO. Za prefidne naganianie.
  • Re: Chamstwo a naganianie Autor: ~R8 [5.173.128.*]
    Napijcie się wszyscy melisy, przecież to dopiero pierwsza głębsza korekta, nie ważne jaka jest teraz cena, ważne ile będzie zarabiała spółka za parę lat, może w ogóle zbankrutuje albo akcje będą po 20-30 zł, ktoś kto przejął większy pakiet ma większą klasę od nas wszystkich razem wziętych, ło matko bosko... korekta zaraz będzie -7 gr za akcje, przecież ten walor szurał po ziemi i uważam, że jeśli spółka będzie przynosiła zyski to w dalszym ciągu wycena jest prześmiesznie niska, może jak ktoś ma za dużo w portfelu to niech skróci pozycję ale uważam, że warto jakąś część pozostawić na dłużej, żeby potem nie było, że tanich akcyjek się pozbyliście.

widzę, że tu połowa Ynwestorów daytraidingowych
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,09 2025-10-24 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.