Ja naprawdę rozumiem chęć zarobku, ale takie chamstwo w wypowiedziach niektórych forumowiczów i ordynarne nastraszanie mające na celu jak najniższą cenę zakupu jest niedopuszczalne..
Tu jest sporo osób nowych, trochę etyki i wstrzemięźliwości w wypowiedziach zalecam.
Jest tu taki jeden co to wszystkich od leszczy wyzywa...serio? Nie stać cię na akcje za 40 groszy to latasz po forum i staszysz ludzi wyzywając od leszczy? Gdzie twoje cohones ?!?
Jedynym chamstwem i naganianiem było między innymi Twoje pisane przy 60gr tak samo typ Pytanie i jeszcze jeden gh coś tam... od tego czasu juz kurs runął 50% a to nie koniec.
Ja przynajmniej ostrzegalem proszę przeczytać moje wpisy sprzed tyg.
Napijcie się wszyscy melisy, przecież to dopiero pierwsza głębsza korekta, nie ważne jaka jest teraz cena, ważne ile będzie zarabiała spółka za parę lat, może w ogóle zbankrutuje albo akcje będą po 20-30 zł, ktoś kto przejął większy pakiet ma większą klasę od nas wszystkich razem wziętych, ło matko bosko... korekta zaraz będzie -7 gr za akcje, przecież ten walor szurał po ziemi i uważam, że jeśli spółka będzie przynosiła zyski to w dalszym ciągu wycena jest prześmiesznie niska, może jak ktoś ma za dużo w portfelu to niech skróci pozycję ale uważam, że warto jakąś część pozostawić na dłużej, żeby potem nie było, że tanich akcyjek się pozbyliście.