• Raptem 5 sesji po 30% Autor: ~Duńczyk [82.103.140.*]
    i jest 13 zeta. Mówicie, że się nie da? Ilość akcji we free float jest tak mała, że tu można wszystko.
  • Re: Raptem 5 sesji po 30% Autor: ~DziadekU [79.190.238.*]
    Dnia 2021-03-09 o godz. 20:50 ~Duńczyk napisał(a):
    > i jest 13 zeta. Mówicie, że się nie da? Ilość akcji we free float jest tak mała, że tu można wszystko.

Hydrapress ma free float 4.12% a to jedno wielkie g..... .
  • Re: Raptem 5 sesji po 30% Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    Myślenie dziecka.
    Da się chłopczyku, tylko żeby rosło to muszą być chętni, którzy chcieliby kupować i to po coraz wyższych cenach.
    Pytanie za 100 pkt.: po co kupować coś po 5 zł, 7zł, czy 13 zł skoro można kupić za max. 3,50 zł?
  • Re: Raptem 5 sesji po 30% Autor: ~Duńczyk [185.212.169.*]
    Dnia 2021-03-09 o godz. 21:01 ~Inwestor napisał(a):
    > Myślenie dziecka.
    > Da się chłopczyku, tylko żeby rosło to muszą być chętni, którzy chcieliby kupować i to po coraz wyższych cenach.
    > Pytanie za 100 pkt.: po co kupować coś po 5 zł, 7zł, czy 13 zł skoro można kupić za max. 3,50 zł?

Chłopczyku to sobie, bierna częścio rowerowa, możesz mówić do swojego chłopaka jak ci pozwoli w nagrodę za dostęp do twojego odwłoka.

A mnie nie obchodzi, po co i na co ma rosnąć, tylko że się da. Tak samo, jak wszelakie bzdety były swego czasu pompowane pod niebiosa na byle covidowej famie, a wiele balonów było i jest pompowanych na bananie nawet i bez powodu. Giełda, frajerze, zwłaszcza taka bananowa, to przede wszystkim psychologia, to emocje, którymi leszcz się karmi - jak widzi, że coś rośnie, to się nie pyta, po co i na co, tylko jak leming zasuwa za stadem. Dlatego przy tak niewielkiej ilości akcji w wolnym obrocie oraz historii spółki, która spekulacyjnie była wywindowana do takiego poziomu w zeszłym roku, to jest możliwe (nie, że będzie na pewno, ale mnie nie zdziwi, jeśli będzie, bo nie potrzeba do tego w sumie wiele i spółka jest idealna do takich właśnie spekulacyjnych jazd co pewien czas). czyli coś takiego jak ty przyleci gdzieś w okolicach szczytu i wtedy będzie pakować do wora, a potem płakać, że na haku powiesili, a teraz się pyta, po co kupować po 5 skoro jest po 3,5. Załapałeś?
  • Re: Raptem 5 sesji po 30% Autor: ~mm [84.10.138.*]
    Duńczyk, nie spinają się tak. Jesteś w plecy pewnie z 50% i prawda jest taka, że nie odrobisz tego tutaj.
    Pogódź się z tym, żyj dalej.
  • Re: Raptem 5 sesji po 30% Autor: sandman76 [62.122.113.*]
    Dnia 2021-03-09 o godz. 20:50 ~Duńczyk napisał(a):
    > i jest 13 zeta. Mówicie, że się nie da? Ilość akcji we free float jest tak mała, że tu można wszystko.

byłeś wtedy gdy było tak wysoko?
    Ja byłem.
    I wiem, dlaczego na tyle urosło.
    I dlaczego spadło.

Mam akcje, też chcę zeby kurs rosł... ale ogarnij się.
  • Re: Raptem 5 sesji po 30% Autor: ~jessica [87.99.126.*]
    szyłofieq dżejnuszu ja marze o 4,20 i spadam ze śmiecia, 4 misiące tu gnije i pieniądz sie marnuje. Dno. kompletna porażka. co ci po fundamentach jak nie rośnie. To przeklęty papier. Gdzie niemiec łape przykłada to tylko krew, płacz i straty.
  • Re: Raptem 5 sesji po 30% Autor: ~Bbb [31.182.132.*]
    I o to tu idzie, ostateczne wyleszczenie.
  • Re: Raptem 5 sesji po 30% Autor: ~Nikos [188.146.33.*]
    No i o to chodzi, żeby groszolapie wyleszczyc a kolkowiczow odciąć od akcji. Jeśli będziecie trzymać to osiągniemy wspolnie sukces, dużo zarobimy.
  • Re: Raptem 5 sesji po 30% Autor: ~Slawko [81.190.56.*]
    No to część 4 miesiące tu siędze hehe to żeś inwestor ludzie siedzą latami czekając na konkretny wystrzał a ty przezywasz 4 miesiące.
[x]
PCCEXOL 0,50% 2,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.