• Pytanie czy zadanie? Autor: ~Sheep [37.30.49.*]
    Zgłębiam właśnie pewne posty. Stara d. ..a ze mnie ...Miliardy dziwnych rzeczy, nazw sformułowań a nawet myśli i idei ukrytych musiałam przez wieki poznać.. i odkryć bo ich twórcy nie zdawali sobie sprawy jaka jest istotą ich wypowiedzi....Zaskakuje mnie jednak dalej cudza inwencja " zrobil nowe odmiany inwerterów" - to myśl nowa, znak czasu, nowoczesność oderwana od tu i teraz tak bardzo, że nie trzyma się jakiejkolwiek chronologii. Tylko ja nie wiem czy..odmiany ( rzeczy!!!) to się robi? I dlaczego teraz w odniesieniu do zamierzchłej przeszłości sprzed roku... Przepraszam za ten monolog,ale gubię się w tym całkiem.. Nigdy tak nie miałam... To cowid? Chyba dam już spokój Nidaszowi. Jego nauczyciel pewnie stwierdził że się ni da... To po co ja mam łbem w tę ścianę walić,prawda?
  • Re: Pytanie czy zadanie? Autor: leo_nidas [93.176.206.*]
    Przeczytałem i nic ale to nic nie kumam. Zbyt fizjologiczny tekst. Jak jesteś tym wilkiem to ubieraj kubrak z owcy i bierz ich. Chcę kupować akcje Binry po 4 zeta. Nie poddawaj się ja wierzę, że dasz radę. Kolega pisał, że dałaś już dwa razy. Ja ci kibicuję.
    Eeeee jeszcze jedno bo to ważne, jak ty tak przez te wieki poznawałaś te różne rzeczy to czy ty aby masz jeszcze kondychę. Czy aby nie wyliniałaś za bardzo? Może jesteś owcą ponad czasową. Bierz ich owco nie op....... się, liczę na ciebie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [219.100.37.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BINARY -6,76% 2,76 2025-06-03 13:32:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.