Moze byc tak że dopóki nie będzie informacji to będzie taka kiszonka i ewakuacja części akcjonariuszy z papiera. Im niższa cena tym więcej można skupić, a tym którzy chcą mieć w portfolio max ilość akcji moze to pasować. Raczej nie ulica. My to plankton. Im bliżej zejścia spółki z giełdy (08.04) tym bardziej moze byc nerwowo.
Mnie juz zaczęły irytować kolejne dni na czerwono i okolice -10%. Moze być tak, że część osób wyredukuje część kapitału żeby wykorzystać koniunkturę na innej spółce. Reszta czeka na złoty strzał lub to przyniesie los. Akcje są niedoszacowane fakt. Ale czy i kiedy podskoczy to bardziej po jakimś dobrym info niż AT, choć tez jest pomocne
Powiedz mi co brałeś bo to mocny towar...niedoszacowane? To trup w likwidacji - 0,10 zł to wciąż zbyt wysoka cena bo akcje są nic nie warte...a ze spółdzielnia buja truchłem to inna bajka
Trupa w likwidacji czytasz forum? Jakoś nerwowy twój wpis, czyżbyś sprzedał po 3,24 zł, jak ci potem pociąg odjechał, stałeś się nerwowy...Nieładnie "pluć" na akcjonariuszy z elby. Nie masz akcji to zmień forum albo odstaw leki. Jak ma pójść do góry to pójdzie. Dziś było mocne odreagowanie 10% z dołka na zwiększonych obrotach. Czyli odwrócenie trendu spadkowego na wzrostowy. Lada dzień kolejne pozytywne info i odjazd na nowe szczyty.
Niektorzy podejmują decyzje gdy spadapo gwałtownym wzroście pare% i obserwują wykres. Jak ktoś siedział na ponad 6 to w tym momencie stracił ok 50%. Może być tak że odwróci się trend ale kiedy nie wiadomo. Na takich spółkach jest duże ryzyko zysku i straty. Fajnie zeby wyskoczyło, ale co będzie nie wiadomo