Że uwolniliscie mnie od tego papieru toaletowego! 30k papieru poszło z niewielkim zyskiem ale koniec już tego kiszenia!
Jutro standardowo powrót w okolice 3.2-3.3
Tylko cierpliwi zarobią, sprzedaliscie w najgorszym momencie po tak dlugim czasie z 5%-10% zysku?? Teraz patrzcie stojąc z boku jak idzie w kierunku 5zl
I Ty jesteś największym wygranym na inwestycji w Exola. Nie słuchaj tych naciągaczy, po prostu Ci zazdroszczą, że sprzedałeś z zyskiem. Ktoś napisał, że papier będzie po 5 zł. To prawda - dwie akcje Exola będzie można kupić za 5 zł. Pozdrawiam szczęśliwych, którzy spuścili papier do szamba, tam gdzie jego miejsce.
Czyli dobrze zrobiłem spuszczajac wczoraj ten papier w kiblu :) dzisiaj byłby smród.
Ale może wejdę ponownie przy 2.xx na kółeczko, na złość jesiennym hakowiczom ze średnią 8-10 zł którzy tak bardzo czekają na ta rakietę w kosmos... :D
Dnia 2021-03-10 o godz. 10:12 ~Aqq napisał(a): > Po ile futro kupiłeś? 8 czy 10? Jakby mnie tak hak uwieral tez byłbym zły. > > Ale może złapie Waszego gniota po tę 3.10
wielonick ty możesz złapac ale busa do twojej wioski
Ja też się cieszę. Kupiłem po 3,3 a sprzedałem po 3,55. A po niedzieli dokupie poniżej 3,3 i poczekam do dywidendy. A naciągacze typu Sss, Oldmaster, Nikos i paru innych pajacyków. Dalej siedzą na haku albo sprzedałem papier i śmieją się z was. Tak się zarabia. Inwestory od siedmiu boleści.