• Reascje jak w telenoweli brazylijskiej Autor: ~TKO [89.64.75.*]
    Tak czytam te histeryczne reakcje na forum po 1 dniu spadków i nie wierzę...
    Czy wy myslicie, że na giełdzie to rośnie kurs akcji w tempie geometrycznym czy jak?!?
    2 tygodnie wzrostów i 1 dzień spadków i histeria...rzucają się z tymi akcjami kto taniej...
    No to wam coś powiem zawsze musi trochę spaść żeby mogło wzrosnąć - jeśli ktoś kupuje żeby mieć zysk 200% w jeden dzień to poźniej rzuca akcje po 44 grosze z obłędem w oczach a później je odkupi również z obłedem w oczach jak kurs minie 80 groszy...bo pojawi się jakaś informacja i wtedy będzie Łolaboga...
    Ja kupiłem przy 25 groszach, chetnie bym dokupił teraz...bo myślę w perspektywie najbliższych miesięcy a nie tygodni...

Wystarczy prześledzić, że ostatnio takie kurs akcji jak w ostatnich 2-3 notowaniach to był w połowie 2017 roku - trochę cierpliwości jeśli chce się dać szansę na zarobek (taki z prawdziwego zdarzenia)
  • Re: Reascje jak w telenoweli brazylijskiej Autor: ~ethyrt [37.30.24.*]
    może ktoś z rezygnujących członków zarządu gra na spadki żeby się obkupić powiedzmy po 30gr po sam korek,bo wie co się szykuje tutaj.
  • Re: Reascje jak w telenoweli brazylijskiej Autor: ~TKO [89.64.75.*]
    Ja myslę, że po traumie ostatnich paru lat ludzie muszą znów uwierzyć w ten browar..
    Teraz ludzie chwycili parę dobrych (i znaczących) informacji i stąd wzrost... teraz będą wyczekiwać więcej informacji ( i przy każdej dobrej znów z obłędem się będą rzucać).
    Jak uwierzą to zacznie rosnąć trwale no i nie zapominajmy, że we własnym sosie to jedni od drugich odkupują w zamkniętym gronie (jak w piramidzie finansowej) - dlatego konieczna jest świerza "krew" która zainteresuje się akcjami
  • Re: Reascje jak w telenoweli brazylijskiej Autor: warto [83.23.56.*]
    to bylo dokupic .... lezal baton dzis w polowue 2 fixa mozna bylo dokupc w trakcie ;-) Co do reszty Twojego postu to nie ma sporu ....
[x]
CZARNKOW 2,90% 0,07 2025-10-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.