Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez ~200mln . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że kurs g-energy będzie ciągle rósł. Kupowałem akcje po 0,88 zł... Kupiłem go za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment ponad 91 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
Przecież ten 200mln yo ubrany leszcz od zlotowki pociska tu bsjki a prezes go nakarmili akcjami, caly poprzedni i wcześniejszy rok sypal w rynek akcje.
Od 1zl sie sypie kurs, obroty to komedia, wymienic prezesa na nie sypacza to może wroci zaufanie. Kto kupi gniota jak tylko trochę podskoczy to sypie. 290k poszlo niedawno.
Naszczescie mam malo gniota.
Nawet infa po wza nie bylo odnośnie pkt7 to co to za olewanie. Komedia nie spolka
akcje sa skupowane z rynku czy to od prezesa czy z karnetu nie ma znaczenia , jak ktos jest niecierpliwy niech sprzedaje , przyjda takie dni ze bedzie odciecie od akcji kiedy to bedzie moze za pol roku moze za rok a moze za tydzien
Dnia 2021-03-09 o godz. 16:35 ~OSZUKANY napisał(a): > Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez ~200mln . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że kurs g-energy będzie ciągle rósł. Kupowałem akcje po 0,88 zł... Kupiłem go za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment ponad 91 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
Stawiam rewolucyjną tezę, że właśnie o to biega temu zorganizowanemu gangowi heheszkòw. By przez oczernianie i zohydzanie odebrać wasze akcje za bezcen. Okaże się niebawem kto ma rację..
Dnia 2021-03-09 o godz. 16:35 ~OSZUKANY napisał(a): > Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez ~200mln . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że kurs g-energy będzie ciągle rósł. Kupowałem akcje po 0,88 zł... Kupiłem go za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment ponad 91 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
Dnia 2021-03-09 o godz. 16:35 ~OSZUKANY napisał(a):
> Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez ~200mln . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że kurs g-energy będzie ciągle rósł. Kupowałem akcje po 0,88 zł... Kupiłem go za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment ponad 91 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...