• szukam 200mln Autor: ~OSZUKANY [95.143.195.*]
    Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez ~200mln . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że kurs g-energy będzie ciągle rósł. Kupowałem akcje po 0,88 zł... Kupiłem go za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment ponad 91 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
  • Re: szukam 200mln Autor: ~pio77 [37.30.26.*]
    nie no to jakiś żart..., czy on cię zmusił w jakiś sposób do zakupu tych akcji?, pisząc takie rzeczy sam o sobie wystawiasz niezłą opinię...
  • Re: szukam 200mln Autor: ~Cezary [188.147.99.*]
    Potraktuj to jako naucze na przyszlosc i zacznij myslec i brac odpowiedzialnosc za wlasne decyzje
  • Re: szukam 200mln Autor: ~Mj [136.228.220.*]
    co za gniot i kto w to uwierzy błagam!!!!
  • Re: szukam 200mln Autor: ~Cezary [188.147.99.*]
    To znaczy ze wzrosty blisko.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [136.228.220.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Gniot [116.203.47.*]
    Przecież ten 200mln yo ubrany leszcz od zlotowki pociska tu bsjki a prezes go nakarmili akcjami, caly poprzedni i wcześniejszy rok sypal w rynek akcje.
    Od 1zl sie sypie kurs, obroty to komedia, wymienic prezesa na nie sypacza to może wroci zaufanie. Kto kupi gniota jak tylko trochę podskoczy to sypie. 290k poszlo niedawno.

Naszczescie mam malo gniota.
    Nawet infa po wza nie bylo odnośnie pkt7 to co to za olewanie. Komedia nie spolka
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~pawelkot [87.75.53.*]
    akcje sa skupowane z rynku czy to od prezesa czy z karnetu nie ma znaczenia , jak ktos jest niecierpliwy niech sprzedaje , przyjda takie dni ze bedzie odciecie od akcji kiedy to bedzie moze za pol roku moze za rok a moze za tydzien
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Hahaha [51.79.164.*]
    Nagony szukają takich frajerow na makulature
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~200mln [188.146.2.*]
    Tak, tak

Lepiej sprzedać i kupić Bras albo inną wydmuche.

Skoro nie odpowiada Ci GNG to po co tu nadajesz?
    Nsucz się czytać raporty ze zrozumieniem
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Krzyś [188.147.55.*]
    Jestem sypać dalej cz kupować
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [116.203.47.*]
  • Re: szukam 200mln Autor: ~ha [62.113.118.*]
    szukasz barana ubranego?
  • Re: szukam 200mln Autor: ~taa [212.102.48.*]
    Dnia 2021-03-09 o godz. 16:35 ~OSZUKANY napisał(a):
    > Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez ~200mln . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że kurs g-energy będzie ciągle rósł. Kupowałem akcje po 0,88 zł... Kupiłem go za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment ponad 91 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...

To troll na etacie
  • Re: szukam 200mln Autor: ~NN [178.235.190.*]
    To jesteś w plecy
  • Re: szukam 200mln Autor: ~manola [83.11.217.*]
    Spółki dużo zainwestują w energetykę gazową do 2028 roku - w gazecie Parkiet. - to mi wystarczy - nie sprzedam.
  • Re: szukam 200mln Autor: ~Gaw [89.69.190.*]
    Stawiam rewolucyjną tezę, że właśnie o to biega temu zorganizowanemu gangowi heheszkòw. By przez oczernianie i zohydzanie odebrać wasze akcje za bezcen. Okaże się niebawem kto ma rację..
  • Re: szukam 200mln Autor: ~Hehie [107.189.30.*]
    Po co wierzysz trolowi?
  • Re: szukam 200mln Autor: ~Ojtam [185.177.229.*]
    Kszal ci ktos brac?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.120.*]
  • Re: szukam 200mln Autor: ~Asda [37.19.201.*]
    Zrozumiałeś ze kolo działał na twoja i wszystkich szkodę?
  • Re: szukam 200mln Autor: ~jw [62.113.118.*]
    > Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez ~200mln . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że kurs g-energy będzie ciągle rósł. Kupowałem akcje po 0,88 zł... Kupiłem go za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment ponad 91 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...

Rok to trwa
  • Re: szukam 200mln Autor: ~co [188.119.149.*]

Idz do SII tam ci pomogą
  • Re: szukam 200mln Autor: ~zx [207.244.71.*]

Jak nie zauwazyles dalej tu troluje
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.67.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.67.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Co [45.84.123.*]

Ile takich?
  • Re: szukam 200mln Autor: ~No [145.239.198.*]
    Chętni sie znajdą
[x]
GENRG -3,76% 0,18 2024-11-15 16:46:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.