chłopie, ty jesteś tak żałosny, że mi cię po prostu szkoda. Zobacz co ty z siebie robisz - jakie pośmiewisko. Zaśmiecasz to forum durnymi tematami z komentarzem jw. jw. jw. Serio, idź znajdź sobie jakieś zajęcie, a nie siedzisz tutaj cały dzień i produkujesz tylko durne tematy nie wnoszące zupełnie nic.
Dnia 2021-03-10 o godz. 13:09 ~KubaM napisał(a): > chłopie, ty jesteś tak żałosny, że mi cię po prostu szkoda. > Zobacz co ty z siebie robisz - jakie pośmiewisko. Zaśmiecasz to forum durnymi tematami z komentarzem jw. jw. jw. > Serio, idź znajdź sobie jakieś zajęcie, a nie siedzisz tutaj cały dzień i produkujesz tylko durne tematy nie wnoszące zupełnie nic.
Taki tutejszy klaun. Nie było mnie tu jakiś czas, ale widzę, że pod tym względem nic się nie zmieniło. Jeżeli mu zależy na takiej opinii, jaką ma - to robi to idealnie.
jutro w dolnym picku zobaczycie 2,59. pisałam wczoraj by wywalać. wynik za IV kwartał będzie w granicach +1.5-2.0 a z raportu wyczytacie dlaczego. porzućcie wszelką nadzieję, ci którzy w to wchodzicie :)