sprzedałem po 0,51, zarobiłem coś. ale podobna sytuacja była w ubiegłym roku na moderncom, tam widłowy też w trosce o nasze portfele, łaskawie przetrzymał kilka dni notowania a później już nie było różowo
Pytanie jesteś typowym cepem forumowym bo nagabiales A teraz jak się Ciebie pyta to go obrażasz. A jak wam pisałem że będzie na dniach panika to na mnie pluliscie.
Dnia 2021-03-09 o godz. 16:23 flooder napisał(a): > Czyli co radzicie sprzedawać to czy jeszcze poczekać aż się odbije ? Nie pytaj o rade na forum .... bo jak ktos ci cos poradzi .... obcy czlowiek ktotry tez chce tu zarobic kase to co zrobisz? To co powie czy cos odwrotnego?
Pamietaj ... ktos musi stracic zeby zarobil kto inny ....
niestety tak to juz jest co uroslo musi spasc co spadlo musi urosnac jutro kolejne spadki trzeba zpiac zwieracze i byc cierpliwym kto chcial spekulowac to za puzno wszedl czeba bylo kupowac po 0.07 i teraz sprzedac a jak teraz kupiles to albo godzisz sie ze strata albo usredniasz to moze to byc troche trudne bo spadki beda wysokie ja bylem po 0.07 po 0.2 i po 0.5 i nadal jestem czas pokaze czy dobra decyzje podjalem ale ja podjalem pozdrawiam zarobionych