Juz wlasciwie zapomnialem ze mam ten walor, a tu niespodzianka (nie sledzilem na biezaco inf wiec dla mnie to zaskoczenie). Moze w koncu wybije sie z konsolidacji?
Trzeba bylo sledzic, bardziej mi uwage zajmowaly Spolki spozywcze, a POZ (i DEK i male pakiety mniejszych Spoleczek) po prostu trzymam z przekonaniem ze dadza w swoim czasie duzo zarobic. Akurat dzis wazny raport dla spozywczych ma byc opublikowany.
Do tego fora tutaj byly merytoryczne a ostatnio na wszystkich wiekszych Spolkach, szaleje jakis ce albo odpowiednik i trzeba sie przbijac przez generowany przez nich zniechcecajacy spam.
Gdybym lepiej trzymal reke na pulsie to bym cos sprzedal i dobral po tym infie - byl na to czas.
A ciekawostka - otworzylem sobie dawno zapisany wykres (inwestuje fundamentalnie ale AT sie bawie/ucze) - mam zaznaczone takie poziomy fibo: 2.84, 3.43, 4.18 i 6.34.
Trolle ujadą. Podobnie było rok temu na Mercatorze przy poziomie 10 zl.
Jeszcze niedawno na Mirbudzie gdy chodził po 1 zł było to samo.
Nie puszczać perły tym wszystkim fundom i spekule.
B921 Ty zacznij kupować zamiast mówić żeby nie oddawać. Bez kupowania nie będzie wzrostu. Gadanie że będzie kiedyś po 10zł nie wystarczy. Tu trzeba kapitału
Dnia 2021-03-11 o godz. 11:18 ~B921 napisał(a): > Trolle ujadą. Podobnie było rok temu na Mercatorze przy poziomie 10 zl. > > Jeszcze niedawno na Mirbudzie gdy chodził po 1 zł było to samo. > > Nie puszczać perły tym wszystkim fundom i spekule.
a ty to masz rozum? jak chcesz osi ągmąć cenę 10zł bez grubego uważasz że ulica napomuje ci akcje po 10zł? puknij się. im szybciej ulica odda akcje tym szybciej kurs urośnie . więc nie grac przeciwko sobie. ponial czy cyrylicą?
Gruby gruby wszędzie ten gruby......myśle ze gruby już kupił czeka na ulice i sprzedaje chudym frajerom co myślą ze będzie po 10 a nie dotrze nawet do 4 xD