Spadkowa osiągneła swój cel z wyiczen 20 interwałów i tak sygnal BOLLINGER jest czynny a to jak dla mnie jest czas na dobranie i tak zrobilem zapkowałemponad 100 tys szt i czekam spokojnie
zobaczcie jak na moje 102622 tys szt juz ktoś ial ochotę zabrac . takze on io czekają tylmko na takie kąski to treba im to odebrac przed nimi ja tak zrobiłem Powiadam wam ze trend sie odwraca na podstaiw tej swiecy i zamkniecia tej luki
Tylko to nie jest na 100% wykres wiarygodny to jest tylko pomocnicze do podjecia decyzji ja taką decyzje o dobraniu akcji dziś podjąem
Kolo nie wiesz o co toczy sie gra wzrost był z 58 gr na 7,65 po jednym infie o wygarnym arbitrazu w 3 sprawach to jest dopiero 26 mln oddane dla elbudowy a ma byc 106 mln Tu własnie jest papier odbierany od ulicy ktos tiu ma cel przejecia udziałów On tez sie musi speszyć ze skupem TYMASZ MYSLEC ZE AKCJE SĄ ODBIERANE PRZE ULICĘ ALE CHYBA NIE JESTES NAIWNY ZE ULICA ROBI TAKIE OBROTY CO DZIEŃ ZASTANÓW SIE KTO OD KOGO KUPUJE I NIE PISZ BZDUR
Dnia 2021-03-09 o godz. 12:10 ~AliBaba napisał(a): > 102 tyś perły jeszcze mi nie zaimponowałeś, dobierz dzisiaj jeszcze 3 razy tyle to przegonisz Maroszka w wyścigu do pakietu kontrolnego. > > > > kupiłeś po 3.61 a teraz jest już 3.55, czyli na razie 6100 zł w plecy jesteś, zobaczymy o 17:00
Oj słabiutko dzisiaj, rzekomo kupiłeś 102k perełek po 3.61 a na chwilę obecną mamy 3.43, no to coś słabe te twoje analizy jak dzisiaj jesteś już w plecy prawie 20 tyś. zł. A puki co żadne "pozytywne" info się nie pojawiło, czyli jutro dalej będzie spadać :P
Dnia 2021-03-11 o godz. 00:49 ~Inwestor napisał(a): > Wchodzę w to - jutro dobieram parę tysięcy. Dzisiaj wziąłem z otwarcia i na 3.51 rano też wezmę bo półka już uklepana.
Dobieraj, dobieraj... najlepiej od razu z 300 - 500k, od razu kurs wywindujesz na 5 zł :-) Tylko żeby się nie okazało tak jak wczoraj że będziesz wyrzucał przed 17:00 za 3.50 :P
Dnia 2021-03-11 o godz. 00:49 ~Inwestor napisał(a): > Wchodzę w to - jutro dobieram parę tysięcy. Dzisiaj wziąłem z otwarcia i na 3.51 rano też wezmę bo półka już uklepana.
Co jest? Miałeś dobierać, półka już uklepana a kurs na czerwono... pobieraj perełki i winduj kurs up! Złóż zamówienie na 300k perły