tak wygląda wystraszony lescz bo ma drugi dzięn spadków patrec ze zarza bęzie +50% to znowu brany jak stado zaczniecie kupowąc . Ale po to jest giełdaze uczy cierpliwiosci albo odbiera kapitał od młodych gniewnych i przygłupich. takich jak www [46.204.17.*]
Już ci pisałem, że musisz nauczyć się nie tylko poprawnie pisać, ale również czytać ze zrozumieniem! Jak chcesz zobaczyć, jak to określasz "przygłupa" (innych słów nie znasz), to wystarczy, że spojrzysz w lustro, hi, hi, hi...
o witaj mój przyjacielu www [46.204.17.*] Jak mineła nocka mio Cię dostrec z ranka kazdy Król chce widzięc Błazna na poprawę chumoru,
Tkakze Błaznie www [46.204.17.*] kup se dziś Pan Ci pozwala zrobić kóleczko dziś bężie odbicie jest presilenie popytu nad podażą to sie nazywa uruchomienie popytu systemowego. Powodzenai Błaznie www [46.204.17.*]
Dnia 2021-03-09 o godz. 09:42 prawdziwyedek napisał(a): > Żadna z Twoich teorii nie sprawdziła się. I nie obrażaj mnie bo ja tego nie robię.
Gościowi po prostu puszczają nerwy... miało rosnąć a spada, nagania a leszcz się nie nabiera. Minęła dopiero pierwsza godzina notowań a już spadek -9% i -33gr na akcyjce, czyżby zaczynała się wyprzedaż na wyścigi? jak tak dalej pójdzie to zamiast dzisiaj +50% to będą dolne widły, -50% i zawieszenie notowań, leszcz nie zejdzie z pereł nawet jak będzie bardzo chciał.
O, kolejna mądrość wypowiedziana przez snafcę giełdy, tytana intelektu, czarodzieja AT. Człowieku zbastuj, jeżeli rozumiesz, co to znaczy i przestań się ośmieszać!
Dnia 2021-03-09 o godz. 10:13 ~Analityk72 napisał(a): > o Błazen www [46.204.17.*] juz kupiłeś Podaz ujarzmiona teraz konsolidaacja i rakieta > wspomnisz słowa PANA swego błaznie www [46.204.17.*]
Jak "ujarzmiona" to szybko dobieraj po taniości !!!
Leć rób zastawy nieruchomości, samochodów, żony i dodatkowo bierz kilka chwilówek w providencie, vivusie itp... ! Zaraz wystrzeli rakieta i będziesz grubo zarobiony jak sam piszesz! Liczę że po dzisiejszym dniu syndyk niebawem opublikuje że przekroczyłeś 5% albo i więcej.
nie wisz z kim grasz dzieciaku AliBaba [31.0.25.* zmieniasz ajpi z domowego na tel ale te same głupoty wypisujesz Błaznie Przygłupie docenisz słowa Pana swego . Jak teraz nie kupisz znaczy ze ty Trolem naganiajacym na sopadki jestes i dostaniesz miano gówna forumowego co się przykeja do upy .
Dnia 2021-03-09 o godz. 10:24 ~Analityk72 napisał(a): > nie wisz z kim grasz dzieciaku AliBaba [31.0.25.* > zmieniasz ajpi z domowego na tel ale te same głupoty wypisujesz Błaznie Przygłupie docenisz słowa Pana swego . > Jak teraz nie kupisz znaczy ze ty Trolem naganiajacym na sopadki jestes i dostaniesz miano gówna forumowego co się przykeja do upy .
Oczywiście że nie kupię nawet 1 akcji spółki z uprawomocnioną upadłością... nie jestem frajerem...
Ale ty tak naganiasz to pobieraj, leszcze się wytrzepują za bezcen powinieneś się cieszyć i kupować całymi pakietami
Ja licze jeszcze na up, ale gdzie te wzrosty? co sie stanie jak padnie 3,5 to tylko wie najwyższy. kolejna luka to oklice 2zł. Ryzyko jest coraz większe
Widze juz spokojny spredał i o to im chodzi aby wystarszyć jak spredacie to kurs pójdzie do góry kazdy z nas to zna zeswoich doswiadczen takze radze trzymać nerwy na wodzy .
Swieca czarna juz otrzymała cien na 3.44 po zamknieciu luki na 3.50 teraz znaczenie swiecy otrymanie cienia dolnego sugeruje z kurs będzie wyzszy od wwyzaczonego korpusu swiecy w tym prypadku to znaczy ze powyzej 3.50 .
teraz kolejne znaczenie swiecy po .zamknieciu luki Tak czy tak osiągnięcie zamknięcai luki z cieniem dolnym ma jescze jedno wazny pozytywny wymiar .otóż tak czy tak czy swieca zakonczy sie częściwoym zniwelowaniem korpusu w gorę czy zakonczy sie cieniem górnym to na bank jest to informacja ze kurs zaczyna tworzyć trend odwrócony na wzrost .
PAN wskazuje drogę ci dziecko www [46.204.17.*] która powinienś podązać aby wyjśc z twojej patologi na noramlnego czowieka
Nie móisz wieryc mi zadzwon do pierwszego lepszego Analityka i podaj mu to co napisałemo tej luce i cieniu i swiecy on cie oswieci w koncu zrozumisz ze nie jestem z pierwszej łapanki.
przecież ten Analityk72 to po prostu troll. koleś napisał już setki postów, przejrzyjcie forum. jaki człowiek inwestujący realne pieniądze ma tyle czasu, żeby pisać na forum internetowym. litości, odrobina pomyślunku ludzie...
wynoś się z tego forum, pajacu. co chwila piszesz kolejnego posta z kolejnymi bzdurami. jaką masz teraz "analizę"? że przebicie 3,5 to "zmyła"? a na poziomie 3 będzie "prawdziwe zbieranie"? a jeszcze prawdziwsze na poziomie 2,5, domyślam się. a na poziomie 2 będziemy "schładzać wskaźniki", żeby na poziomie 1,5 mogło nastąpić "dynamiczne odbicie". pajacowanie na całego.
to nie jest wróżenie, tylko trollowanie. działalność skierowana na celowe wprowadzanie innych w błąd, szczególnie tych początkujących. choć swoją drogą trochę żal, że ludzie wciąż nabierają się na takich "analityków".