liczą na to że zarząd coś tam zrobi. Dają' nie dają dywidendę. Zrobią skup czy nie. A prawda jest taka, że Hoffmann łaski nie robi i możemy go oskarżyć o wiele zarzutów karnych. Jest organizowane podziemie' które sfinansuje prawników i postawimy go w stan oskarżenia. LENTEX walczy!!!
Jeżeli są zarzuty karne, to po co prawników? Wystarczy napisać pismo do prokuratury, przedstawić w nim dowody albo zarzuty a prokuratura będzie zmuszona to zbadać.
Nie potrzeba prawników. Jeśli coś macie, to nie czekajcie ciułając na prawnika. Składajcie pismo do prokuratury. Działajcie!
Jeżeli są zarzuty karne, to po co prawników? Wystarczy napisać pismo do prokuratury, przedstawić w nim dowody albo zarzuty a prokuratura będzie zmuszona to zbadać.
Nie potrzeba prawników. Jeśli coś macie, to nie czekajcie ciułając na prawnika. Składajcie pismo do prokuratury. Działajcie!
z wora do wora...z jarmułki do jarmułki..pejs pejsowi nosa nie naprości...musicie czekac aż do firmy ktos skosne oczko puści... i spoko bOOsy na koniec dzionka kupi jedną po 11,20 zeby mu sie z cysterny nie ulało...w pampersa..
Widzę, że po wynikach za 2020 r. wychodzi C/Z w okolicy 10. Jakie są perspektywy dalszego wzrostu wyników w 2021 r? Nie jest to moja główna spółka i szkoda mi czasu na dokładna analizę, ale mam trochę akcji i rozważam zwiększenie ich udziału w portfelu z 0,5 do 2%.