• Piszą o nas ! :) Autor: ~Krzychu [217.166.242.*]
    https://www.google.com/amp/s/spidersweb.pl/2021/03/all-in-games-rekrutacja-praca-w-branzy-gier.html/amp
  • Re: Piszą o nas ! :) Autor: ~Ojciec [83.31.196.*]
    Spółka kupiła sobie artykuł :/ ale dobrze ze jakaś promocja jest
  • Re: Piszą o nas ! :) Autor: ~Krzychu [217.166.242.*]
    Mnie nie zdziwi promocja poniżej 10 zł za akcję. Sl musi pęknąć. A potem zobaczymy...
  • Re: Piszą o nas ! :) Autor: ~Gracz [89.77.69.*]
    Moja wiara w sukces tej spółki przypomina miłość. Tyle zawodów i wciąż wierzę. Po przeczytaniu treści ofert pracy na stronie zupełnie się nie dziwię jeśli kupili taki artykuł. Ręce opadają. Dwa najlepsze kwiatki. Tester z 4 letnim doświadczeniem może pracować z domu za zawrotne 3tys zł brutto. Ten z mniejszym nawet na home office nie może liczyć. Ogłoszenie na publishers znów szmal potężny 3 tys zł brutto wiem że każdy już aplikuje zmartwień was ludzie z językiem japońskim dostają dodatkowe punkty..... Zastanawia mnie czy ktoś nie powinien ich uświadomić że znacznie wyższe stawki są w Lidlu na kasie i nie jest to żart. Przecież te oferty są tak nie rynkowe dawno nie widziałem takiego absurdu. Senior developer może w ALG liczyć na 5 tys brutto i dofinansowanie Multisport czy za bardzo rozpustnie to brzmi ?
  • Re: Piszą o nas ! :) Autor: ~eb [5.173.88.*]
    Proszę przeczytać cały artykuł ,,ZE ZROZUMIENIEM'-bo widzę,ze co niektórzy mają z tym problem

• Re: Piszą o nas ! :) Autor: ~Kris2020 [176.105.130.*]
    W ogłoszeniach na stanowiska bez żadnego doświadczenia, na stażystów czy na asystentów zaznaczamy z góry: wynagrodzenie minimum to 3000 zł brutto przy umowie o pracę bądź 18,50 zł za godzinę na zleceniu. Pierwsza umowa trwa trzy miesiące dla testerów QA, sześć miesięcy dla asystentów produkcji i stażystów działu release. Po tym czasie prowadzimy indywidualne rozmowy dotyczące pensji i charakteru pracy. Oferowane warunki zależą głównie od doświadczenia i umiejętności. Przykładowo, zarobki producentów z paroma latami doświadczenia to już kilkanaście tysięcy złotych i więcej.
  • Re: Piszą o nas ! :) Autor: ~Mistrzu [5.173.96.*]
    Po promocji niedźwiedz zaraz wstaje
[x]
AIGAMES 0,00% 0,95 2025-11-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.