Poczytaj statut. Treści uchwał z walnego z sierpnia. Serie A1 seria B1. 10 mln zajdzie za 500tts niepodlegających scaleniu. Od których liczymy kapitalizacją i udział % . Temu kurs spada spółka przy 8zl warta 96mln. Realnie 1/5 z tego
Na obecnym etapie gry giełdowej na spółce IDH akcje sprzedają wyłącznie gracze liczący na spadek(oraz Ci którzy spanikowali pod wpływem lektóry postów mówiących o spadku na 4 zł a nawet na 1zł )
Lektury boże człowieku... sprzedaj ten syf i kup sobie słownik bo zanedlugo nawet na to Ci nie dostanie. Nie widzicie że ta spółka to wal nad walkami. Jest tyle walorów na których się zarabia...
Zrobili sclanienie I zmieniły się 2 rzeczy. Ilość akcji notowanych z 1.76mld spadła do 2.2mln. Kurs z 1gr na 8 zł. Kolejno 800. A tak na prawdę jedyne co się zmilo to to że kurs walki poniżej grosza XD. I powiedzcie mi ze nie... zaklinajce rzdczywistosc dlalej jak ja kiedyś. Porażka
to jeśli cię spółka nie interesuje to po co marnujesz swój i nasz czas? Ja już pisałem gdzie indziej: firma jest na początku swego rozwoju, zarobi sporo ten kto wytrzyma ciśnienia, będzie trzymał nerwy na wodzy widząc jak rośnie cała giełda a tu się kurs kisi.
Na razie nikt nie oddaje w połowie grosza...więc wszystko OK :) a to, że znaleźli się frustraci i amatorzy kwaśnych jabłek to co poradzisz...ja dalej twierdzę, że pierwszą część sprzedam po 40 złotych a resztę po 80... :)
Nie ostrzegłeś bo nie wiedziales co będzie i nadal nie wiesz co bedzie. Ty natomiast pisałeś, że wtedy było pol grosza co było kłamstwem. Także podtrzymuje. Jesteś g...:) to, że napiszesz, że będzie po 2 albo po 10 to nie oznacza, że jesteś g... natomiast jeśli prostych działań matematycznych nie potrafisz wykonać a się udzielasz, to świadczy, że jesteś g...ń
Ludzie opamiętajcie się . Znam te spółkę na wylot. Byłem tu w zeszłym roku. Przeanalizowałem wszystko kto chce na forum poszuka. To tylko jeden z postów. Sprzedać póki na grosze nie zeszło!. 4 zł było to Zainteresowany od g...i mnie wyzywała es... Naganiaczu na ścięre :)
Paja...u... I manipulancie. Napisz odnośnie czego pisałem, że jesteś i....a. odnośnie tego, że nie potrafiłeś najprostszych obliczeń wykonać... co do kursu... to jest nc. Za miesiąc może być 2zl a może być 30zl. Doskonały przykład telesto. Bawią się tam przednio. Od chyba 74 po prawie 600. Codziennie kilkadziesiąt % w jedną albo druga. Osobiście mam nadzieję, że w przeciągu roku będzie tutaj dwucyfrowo.
PS: nikogo nigdy nie namawiałem do kupowania czy też sprzedawania:)
? Byłem tu przed scaleniem 1:800. I Ty mówisz że ja nie potrafiłem obliczyć haha. Nie zlicze maili do KNF, kdpw Ktore wysłałem przed tym wałkiem w białych rękawiczkach. Opamiętaj się i sprzedaj póki nie jest za późno. Rozumiem że ciężko Robię zrozumieć co tu się stało ale nie chce mi się po raz kolejny wyjaśniać...
Skoro nie wied,iales ile to 0.5gr to tak. Nie wiedziales:) to, kiedy tu byłeś nie ma żadnego znaczenia. PS: co dały te zawiadomienia do KNF? Chyba nieudolnie to robiłeś hmmm
Ma bo mam doświadczenie na tej spółce. Dostałem jedynie informacje od KDPW. Biegły rewident miało sprawdzić poprawność w dół złożonych przed scaleniem. Ja w to scalanie nie do końca wtedy wierzyłem. Wydawało się to wtedy nieprawdopodobne a jednak w świetle prawa wszystko legit. Za 500tys zł główna właścicielka wyprodukowała sobie 10mln zl. To jest polaska bananowa republika. Szkoda że wszyscy akcji akcjonariusze stracili tu środki i nadal będą tracić. Wiesz co to postępowanie restrukturyzacyjne? Wniosek o upadłość. Ciężko powiedzieć po roku czasu czym tak na prawdę jest idh. Jest tu jakieś drugie dno o którym się pewnie dowiemy za jakiś czas. Ja radzie wyjasc to win pisałem przed scalaniem i nawet po scalniu przy 7 zł gdzie ta wartość już była poniżej gorsza.... nie obrażaj się na mnie bo ja sam zostałem tu oszukany jako inwestor. Czołem przyjdę tu znów za jakiś czas .
Restrukturyzacja w tym przypadku to fikcja. Restrukturyzacja zazwyczaj ma chronić przed upadłością takze srednio ogarniasz temat:) co do dodruku akcji to fakt. Też bardzo mi się to nie podoba. Resplit też. Widzę natomiast potencjał. Mysle, ze ktoś się tutaj mocno zabawi
Fikcja? Ale jaka? Taka, że firma ma potencjał? Sama led leas będzie warta w niedługim czasie 50mln. Zastanawia mnie jednak jedno. Jak nudne życie trzeba mieć żeby wchodzić na forum spółki, która nie jest się zainteresowanym
Tak śmieszny jak ten post zalozony w zeszłym roku przy około 7zl. Ile straciłeś od tego czasu? A stracisz Wszystko. Obudź się wiem że to trudne. Podziękujesz kiedyś