• Coś tak czuję Autor: ~Janusz [163.158.230.*]
    Że to jest ten tydzień i tbull pokaże w końcu Space symulator ? Obstawiam że to będzie środa ...?
  • Re: Coś tak czuję Autor: ~Enigma [77.255.57.*]
    Skąd przeczucie????? masz kogoś znajomego w spółce????
  • Re: Coś tak czuję Autor: ~U8 [89.73.137.*]
    Woźnego.
  • Re: Coś tak czuję Autor: ~blo [178.167.234.*]
    kazdy ma takiego znajomego, tym znajomym jest "wykres" o to cala tajemnica. Mozliwe ze bedzie bardzo podobnie jak na cfg w ostatnim czasie.
  • Re: Coś tak czuję Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    cos tak czuje ze ci wystraszeni znowu zostali wydymani...
  • Re: Coś tak czuję Autor: ~Janusz [163.158.230.*]
    Miałem dobre dobre przeczucie że to będzie ten dzień, tylko nie tego się spodziewałem . Trzy lata pracy to powinien być produkt AAA , a tymczasem mamy kilka slajdów i minutę trailera ? Tego nie można nazwać nawet trailerem . Za to mamy zapowiedź że w 2Q pokażą prolog a premiera to już niewiadomo Kiedy . Ciekawe co zaprezentują przy okazji MMO ? Jedno jest pewne Tbull jeszcze długo będzie musiał pracować na zaufanie inwestorów nikt już nie kupuje tych bajek, liczą się twarde dane i projekty ale jak narazie po za paroma slajdami nic nie zrobili .
  • Re: Coś tak czuję Autor: ~Gary [84.10.179.*]
    Zgoda ...oni puszczają bąka i kończą. A publika nie widziala jeszcze rozgrzewki. Szczerze to jak Tbull cokolwiek wyda poza kilkoma slajdami czy jakimś demo to bedzie cud. A ja nie wierzę w cuda tylko fakty.
  • Re: Coś tak czuję Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    heniu wierzysz w + 7% ,,zrobione'' 50 tyś???
    W tym miesiącu ma się jeszcze ukazać te słynne MMO strategy :)
  • Re: Coś tak czuję Autor: ~Kubek [188.206.109.*]
    Janusz ma nosa w miare...
    January i spółka zrobią wiatrak na tej spółce a program motywacyjny to przkrywka po to żeby odebrać ulicy akcje , będziecie wyskakiwac przy 50 zł zadowoleni a tu gra rozgrywa się przynajmniej o 1×× , dlatego ja cały czas podbieram im akcje
  • Re: Coś tak czuję Autor: ~January [84.10.179.*]
    Janku niech pójdzie na te 50 zł ja Ci z chęcią za tyle oddam caly swoj pakiet.:)
    Dzięki January to nie jest wcale taki głupi pomysł , tym bardziej że przy cenie 50 zł będziemy powyżej wstęgi Q której tbull jeszcze w swojej karierze nie pokonał, może usrednie cenę jak będą ku temu sprzyjające warunki
  • Re: Coś tak czuję Autor: ~Papawer [37.190.129.*]
    13 mln odsłon teledysku EKIPY po 5 dniach.... to co tu sie bedzie dzało jak oprócz reklamy bedzie jaszcze kaska.....??? SZOKkkkkkk
    Teraz jest ostatni moment na zbieranie akcji , spółka ma zabezpieczone finansowanie projektów , nie ma zadłużenia i do tego dwa własne duże projekty które niebawem będą realiziwane, jak zejdą niżej z kursem w okolicę 24 zł w obecnej sytuacji uznam to za okazję i będę akumulowł .
  • Re: Coś tak czuję Autor: ~bart [79.185.129.*]
    Co do zadłużenia to radzę się wczytać w raport, chyba że ~2 mln zadłużenia uważasz za nieistotną wzmiankę :)
[x]
TBULL 5,98% 3,90 2025-09-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.